nyheder

Windows 10 WordPad bliver irriterende Office-annoncebanner

Windows 10 WordPad bliver irriterende Office-annoncebanner

Microsoft gør muligvis ikke WordPad mere "sofistikeret" end det har været i årevis. Alligevel vil virksomheden begynde at annoncere Office-webapps på den ellers enkle tekstbehandlingsprogram.

WordPad-brugere elsker det på grund af sin enkelhed og det faktum, at det ikke er systemressourcekrævende. Det minimalistiske design af brugergrænsefladen giver det mange hurtige applikationer, såsom notering såvel som brev- og historisk skrivning.

Bannere til kontorannoncer er unødvendige distraktioner

Techforsker Rafael Rivera har tweetet, at Microsoft WordPad snart vil have en annonce til Office-webapps. I Tweet postede Rafael et screenshot, der viser seks versioner af tekstbehandleren, som Microsoft eksperimenterer med.

I de annoncer, der vises under værktøjslinjen, markedsfører Microsoft sine alternative Office-apps, som er tilgængelige gratis online. Brugere som forfattere anser sådanne annoncer (inklusive relevante) for at være en irriterende tilføjelse til WordPad, da de kan forstyrre strømmen af ​​kreative juice..

Måske har Microsoft et punkt med WordPad-annoncer?

WordPad kan være let, men det tæller normalt kun, når brugeren skal bekymre sig om ting som lagerplads eller filoverførsel. Med det online-alternativ, som Microsoft promoverer, giver skyen miljøet til at arbejde med tungere dokumenter.

Og når det kommer til filoverførsel, giver MS Office på nettet deling og samarbejde om dokumenter. Brugere kan få adgang til de dokumenter, de opretter fra enhver enhed med en webbrowser som Chrome, Firefox eller Safari, uanset deres operativsystem.

Plus, den online tekstbehandlingspakke er helt gratis på trods af at den er stærkere end WordPad.

MS Word på nettet har potentialet til at erstatte sin desktopversion, endsige WordPad. Hvis fremtiden for tekstbehandling er online, er Microsoft måske ikke ligefrem ude af linje med de kommende WordPad-annoncer.

I mellemtiden sætter WordPad-brugere muligvis ikke pris på forstyrrelsen af ​​irrelevante Excel- eller PowerPoint-annoncer på tekstbehandleren.

Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...
Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...
Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge # 6
Endnu en uge er her, og Microsoft offentliggør som altid de nedsatte Windows 8-apps og spil i Windows Store. I denne uge har vi fire interessante spil...