nyheder

TeamViewers UWP-app understøtter nu Continuum og Cortana i Windows 10

TeamViewers UWP-app understøtter nu Continuum og Cortana i Windows 10

Hvis du har brug for din Windows 10-telefon til at fjernstyre din Windows 10-pc, er det nu muligt. Continuum til Windows 10 mobile giver dig mulighed for at bruge din telefon som en Windows-pc. Selvfølgelig er kvaliteten ikke den samme, men hvis du har en nødsituation, vil dette helt sikkert gøre.

Med UWP-appen giver TeamViewer brugere mulighed for eksternt at understøtte eller få adgang til applikationer fra enhver Windows 10-enhed. Den seneste opdatering giver Continuum support, hvilket forbedrer din telefons muligheder. Vi fortalte dig tidligere på måneden, at support fra Cortana og Continuum snart ville lande på TeamViewers UWP-app, men vi forventede ikke, at dette skulle ske så snart.

TeamViewers udviklingsteam fortsatte med fuld styrke og leverede denne nyttige nye funktion for at holde trit med de nyeste brugerkrav, som Kornelius Brunner, vicepræsident for Product Management sagde:

Siden starten i 2005 har vi arbejdet tæt sammen med Microsoft og har hurtigt ydet support til enhver ny Windows-udvikling. Vi arbejder konstant på at være SMB'er og virksomheders første valg, når det kommer til fjernadgang, hvorfor vi er meget stolte over at være en af ​​de ti mest downloadede produktivitetsapps i Windows Store for Business.

Brugere kan også åbne TeamViewer-appen på deres mobile enhed og spejle den på en større skærm, tv eller stationær skærm. De kan nu bruge en mus og et tastatur til lettere navigation på skærmen - alt sammen drevet af telefonen.

Microsoft værdsætter også sit samarbejde med TeamViewer, som Oliver Gürtler, leder af Windows og Surface Unit påpeger:

Støtten til funktionaliteter som Continuum og Cortana udnytter Windows-platformens innovative kraft og demonstrerer TeamViewers strategiske vision og banebrydende ånd.

Microsoft har også en intern ekstern desktop-app i sin betaversion.

Du kan downloade den nyeste TeamViewer-version fra Microsoft Store.

Microsoft til at tilføje Oracle's Java som en tjeneste på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskabet af Microsoft Corp-selskabet sammen med...
Microsoft udruller Windows 8.1 Enterprise Preview [Download]
For lidt over en måned siden udgav Microsoft den første opdatering til Windows 8, preview-versionen af ​​Windows 8.1. Nu har Microsoft meddelt det Win...
Windows 8 Pro rabatopgradering fra Windows XP, og få 15% i rabat [Forretningsbrugere]
Ligesom det gør så mange gange, tilbyder Microsoft rabatter især i de øjeblikke, hvor du skal springe fra et meget ældre operativsystem. I vores tilfæ...