nyheder

Notepad migrerer til Microsoft Store for hurtigere opdateringer

Notepad migrerer til Microsoft Store for hurtigere opdateringer

Microsoft har for nylig frigivet Windows 10 Insider Preview Build 18963 (20H1).

Microsoft flytter Notepad til butikken

Udover de mange forbedringer, som teknologivirksomheden implementerer med deres nye Fast Ring-build, skete en ændring til Notepad.

Mere specifikt flytter Microsoft Windows 10 Notepad-appen til Microsoft Store. Dette skridt har til formål at bringe hurtigere og hyppigere opdateringer til appen.

I de sidste 30 år har teksteditoren ikke set mange massive forbedringer, men bare nogle små som understøttelse af udvidet linjeafslutning, wrap around search og angiver, hvornår der ikke er gemt indhold.


Leder du efter et Notepad-alternativ? Tjek denne liste med de bedste apps til noter, der er tilgængelige lige nu.


Indtil nu var Notepad-opdateringer knyttet til Windows-opdateringer, hvilket gjorde det sværere at diagnosticere fejl og fejl.

Når appen lander i Microsoft Store, vil udviklere være i stand til at skubbe opdateringer og rettelser, når de er nødvendige, og ikke længere bundet til en ny version af OS.

Husk, at dette er testet i den nyeste Fast Ring-build, og vi bliver nødt til at vente på den næste store opdatering for at se ændringen.

Hvad synes du om Notepads overgang til butikken?

Efterlad dit svar i kommentarfeltet nedenfor, så fortsætter vi samtalen.

Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...
Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge # 6
Endnu en uge er her, og Microsoft offentliggør som altid de nedsatte Windows 8-apps og spil i Windows Store. I denne uge har vi fire interessante spil...
NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterspilene i 2014
Winter Sochi Olympic Winter Games 2014 er i fuld gang, men hvis du ejer en Windows-tablet, skal du vide, at NBC for nylig har lanceret NBC Sports Live...