spil

Ikke alle nye Xbox-spil kommer til Windows 10, Microsoft skifter mening

Ikke alle nye Xbox-spil kommer til Windows 10, Microsoft skifter mening

Microsoft bryder sit løfte om at bringe alle nye Xbox-spil til Windows 10, selvom Yusuf Mehdi, Corporate Vice President, Windows and Devices Group for nogle få dage siden har insisteret på, at Play Anywhere vil være tilgængeligt for alle nye spil, der er frigivet i Windows Store.

Yusuf Mehdi havde en kort indgriben på Microsofts blog og sagde et par ord om jubilæumsopdateringen til Windows 10, og han henviste til Play Anywhere og forsikrede brugerne om, at de snart kunne købe et spil en gang og spille det på deres Windows 10-pc og Xbox One.

Med Xbox Play Anywhere-programmet kan du købe et spil en gang og spille på din Windows 10-pc og Xbox One med delt fremskridt, delte spilbesparelser og delte præstationer. Hver nye titel, der udgives fra Microsoft Studios, understøtter Xbox Play Anywhere og er let tilgængelig i Windows Store.

Alle var ekstremt glade, især dem der havde tænkt sig at spille den kommende Halo 6 på deres pc'er. Desværre har Microsoft skiftet mening og vendte tilbage til denne erklæring og sagde det "Hver ny titel, der er udgivet fra Microsoft Studios, som vi viste på scenen på E3 i år, understøtter Xbox Play Anywhere og er let tilgængelig i Windows Store."

Halo 6 kommer muligvis stadig til pc, men andre spil holdes eksklusivt til Xbox One for at øge konsolesalget. Desværre er det på dette tidspunkt ikke sikkert, hvilket nyt spil der vil være tilgængeligt til pc, men den 2. august finder vi ud af mere information. Dette er den dato, hvor Windows 10-jubilæumsopdateringen frigives, men Microsoft bringer stadig nye builds til Insiders, som indeholder vigtige rettelser.

Den seneste build, 14383, blev frigivet samtidigt til Windows 10 og Windows 10 Mobile, og den kommende build, 14384, betragtes som den første kandidat til Release To Manufacturing (RTM). Efter at være frigivet til brugere i den stabile kanal, ankommer “RTM” -bygningen måneder senere til den aktuelle filial for virksomheder.

RELATEREDE HISTORIER, DER SKAL KONTROLLERES:

Windows 8.1-tablets med Intel Bay Trail 64-bit chips kommer i 1. kvartal 2014
Intel forbereder sig på 2014 med Intel Bay Trail-chips, som virksomheden forventes at afsløre i første kvartal det næste år. Men hvad der er interessa...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...
Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...