web-sky

Microsoft udruller galleristøtte til Outlook på Android

Microsoft udruller galleristøtte til Outlook på Android

Outlook-mobilappen er super nyttig, fordi du kan synkronisere e-mail, kontakter, kalender og filer fra Microsoft 365, Exchange Online, Exchange Server, Outlook.com, Gmail og Yahoo! Post.

Outlook til iOS og Android er også forbundet til OneDrive, OneDrive for Business, Dropbox, Google Drive & Box.

Hvordan kan jeg tilføje billeder og videoer fra mit galleri i Outlook?

Standardmetoden til at tilføje medier i Outlook til Android er at trykke på papirclipsen fra nederste højre hjørne af vinduet og vælge Vælg fra fotobibliotek.

Problemet er, at det ikke starter Galleri-appen, som du sandsynligvis er så vant til, men det er sin egen filhåndtering, der graver ind i mediegalleriet.

Med den nye Outlook-version 4.1.94 til Android, når du har trykket på papirclips og Vælg fra fotobibliotek, du kan trykke på de tre vandrette linjer fra øverste venstre hjørne og trykke på Galleri-appen.

Naturligvis vil du være i stand til at tilføje eventuelle mediefiler derfra.

Sådan deltager du i begivenheder fra Outlook

En anden interessant ny funktion fra den nye Outlook-version til Android er muligheden for at deltage i begivenheder fra appen.

Når du vil se en begivenhed fra en online mødeudbyder som Zoom, WebEx, BlueJeans og Go ToMeeting, vil du se en Tilslutte knappen, og du kan trykke på den for at deltage.

Du kan downloade den nye version fra Google Play Butik.

Bruger du Outlook på din smartphone? Hvad synes du om de nye forbedringer? Efterlad os dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Denne artikel optrådte først på WindowsReport.com

Advarsel Falsk Adobe Flash Update installerer malware på din Windows-computer
Hvis du modtager en uventet besked, der beder dig om at opdatere din Adobe Flash Player, skal du tænke dig om, før du trykker på opdateringsknappen. D...
Sådan fjernes pop-ups med teknisk support-svindel i Windows
Hackere sover aldrig, det ved vi alle sammen. Det ser dog ud til, at antallet af hackingangreb er steget i det seneste, idet flere og flere Windows-br...
Windows Defender Auto Scan fungerer ikke i jubilæumsopdatering
Det er vigtigt at holde din computer beskyttet mod trusler, og et godt antivirusprogram kan spare dig for mange problemer. Mange Windows-brugere er af...