Windows 7

Microsoft Internet Games understøtter Windows XP / 7 slutter næste år

Microsoft Internet Games understøtter Windows XP / 7 slutter næste år

Microsoft meddelte for nylig sine planer om at afslutte support til Microsoft Internet Games på Windows XP, Windows ME og Windows 7 næste år.

Denne nyhed var ret chokerende for mange Windows-fans, for lad os indrømme det, vi har alle spillet disse spil i årevis. Microsoft forklarer i et nylig indlæg:

Vi sætter stor pris på al den tid og lidenskab, du har lagt i Microsoft Internet Games. Dette har været et godt samfund. Tiden er imidlertid kommet for os sammen med vores hardware- og softwarepartnere at investere vores ressourcer i retning af nyere teknologier, så vi fortsat kan levere store nye oplevelser. Nuværende spillere kan nyde spillet indtil datoerne ovenfor, når spiltjenester ophører, og de angivne spil ikke længere kan spilles.

Virksomheden gjorde det klart, at support til Microsoft Internet Games-tjenester på Windows 7 slutter den 22. januar 2020. Som en hurtig påmindelse er dette den dato, hvor den store M officielt også afslutter understøttelsen af ​​det gode gamle Windows 7 OS.

Desuden kan Windows XP- og ME-brugere have lidt ekstra tid til at nyde disse spil indtil 31. juli 2019. Ifølge posten planlægger Microsoft at afslutte understøttelsen af ​​disse populære spil på alle tre platforme..

  1. Internet Backgammon (Windows XP / ME, 7)
  2. Internet Checkers (Windows XP / ME, 7)
  3. Internet-spar (Windows XP / ME, 7)
  4. Internethjerter (Windows XP / ME)
  5. Internet Reversi (Windows XP / ME)
  6. MSN Go (Windows 7)

De fleste af disse spil blev brugt til uddannelsesmæssige formål dengang. Som børn lærte mange af os at bruge grundlæggende musefunktioner ved at spille Solitaire.


Apropos Solitaire, her er nogle af de bedste Solitaire-spil, som du kan spille i 2019.


Ved at bevæge sig videre hjalp spar og brikker eleverne med at forbedre deres IQ-niveau. Vigtigst er det, at disse spil var fri for enhver form for vold. Vi kan se, at mange onlinespil i dag fremmer vold blandt unge børn.

Bare rolig, du kan finde mange alternativer til disse spil ved at foretage en hurtig søgning i Microsoft Store.

Du kan finde tusinder af spil ved at skrive "Solitaire" eller "Spades" i butikken.

Hvad er dit yndlings barndomsspil på Windows XP eller Windows 7? Kommentar nedenfor.

RELATEREDE VARER, DU SKAL KONTROLLERE:

KB2969339 Patch frigivet for at rette nogle Windows 8.1 opdateringsfejl
For et stykke tid siden fortalte vi dig om forskellige fejl, som Windows 8.1-brugere modtog, da de prøvede at installere den nyeste Windows 8.1-opdate...
Sådan løses problemet med Surface Pro 3-batteridrænning uden at betale $ 500 for et nyt batteri
Problemet med batteridrænningen på Surface Pro 3 er en uendelig saga, ligesom tilfældige genstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Faktisk har alle Surfa...
.RDP-filer åbnes ikke efter jubilæumsopdatering
Et stort antal brugere rapporterer, at de ikke kan åbne .RDP-filer efter installation af Windows 10 Anniversary Update. Mere specifikt forbliver filer...