nyheder

MasterCards Masterpass er nu integreret med Microsoft Wallet

MasterCards Masterpass er nu integreret med Microsoft Wallet

Mastercard er klar til at skabe det allerførste “netværk af digitale tegnebøger” for sine forbrugere til at gøre digitale transaktioner mere almindelige gennem sit Masterpass-tegnebogsprogram, der er planlagt til lancering i begyndelsen af ​​2017, selvom der ikke er officielt annonceret nogen fast dato for frigivelsen. Android Pay og Samsung Pay forventes også at give et stort udseende næste år og vil integrere Masterpass for købmænd til at acceptere Masterpass på apps og websteder. Venturen er for det meste inspireret af kreditkortselskaber som Chase, PNC og US Bank og deres support til skybaserede betalingsteknologisystemer.

Raj Dhamodharan, Senior Vice President for Operating Systems and Social Networks hos Mastercard, meddelte. For brugere, der ejer deres personlige Windows 10-mobilenhed, der understøtter Tap To Pay på Microsoft Wallet, kan Masterpass-integration nydes i butikken og online.

Den avancerede Masterpass-løsning tillader hurtige, enkle, sikre og sikre digitale betalinger til millioner af brugere uden kompatibilitetsbegrænsninger baseret på enhed. Det ser virkelig ud til, at Microsoft har lagt meget tanke og beslutsomhed i at opbygge grundlaget for den næste bølge af digitale transaktioner. Hvad der startede som et koncept med digitale tokens, er blevet Mastercard Digital Enablement Service, der beregner en forbrugers faktiske kredit- eller betalingskortnummer gennem en engangs digital nøgle kaldet token.

Masterpass, som kerne i MasterCards digitale strategi, er en tjeneste, der har de nødvendige funktioner til at gemme alle betalingsoplysninger, herunder kortoplysninger på både MasterCard og andre betalingsnetværk, forsendelsesoplysninger og betalingspræferencer på et enkelt sted, noget der nøje afspejler Amazon .com's 1-klik på bestillingsknap. Mastercard har med sin Masterpass-satsning til formål at give udvidet support til alle former for handel og adressere de fleste handlende og forbrugernes præferencer.

”At give vores kortholdere mulighed for at bruge digitale tegnebøger til at handle online via MasterPass er det seneste eksempel på vores arbejde - sammen med vores banker, handlende og digitale partnere - for at levere rige, innovative, overbevisende og sikre måder at betale og få betalt på tværs af alle kanaler og enheder , omdefinere handel globalt, ”sagde Garry Lyons, Chief Innovation Officer hos MasterCard.

Masterpass er i øjeblikket tilgængelig på 33 markeder og spredes snart til 35 inden 2016 forlader os. Du kan få Microsoft Wallet gratis her.

Se Masterpass i aktion:

Hvor mange Windows 8-eksemplarer har Microsoft solgt?
Enten vi hader eller elsker Windows 8, vi er stadig nysgerrige efter en ting - hvor mange enheder formåede Redmond at sælge? Hvor mange Windows 8-ekse...
Microsoft til at tilføje Oracle's Java som en tjeneste på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskabet af Microsoft Corp-selskabet sammen med...
Microsoft udruller Windows 8.1 Enterprise Preview [Download]
For lidt over en måned siden udgav Microsoft den første opdatering til Windows 8, preview-versionen af ​​Windows 8.1. Nu har Microsoft meddelt det Win...