vinduer

Sådan deaktiveres Microsoft To-Do-konto

Sådan deaktiveres Microsoft To-Do-konto

Microsoft introducerede for nylig en ny to-do list manager, Microsoft To-Do. Selvom det er tilgængeligt på andre platforme, er det primære mål med dette værktøj at give en native task manager til Windows 10-brugere. Det ser dog ud til, at brugerne ikke er så tilfredse med den nye løsning, da de hellere vil holde sig til mere populære valg, som Evernote of Wunderlist.

Da Microsoft To-Do oprindeligt var tilgængelig i Beta, var mange mennesker involveret i at prøve det uden at vide, hvad det rent faktisk har at tilbyde. På grund af det er der mange brugere, der ønsker at deaktivere eller slette dette værktøj og fortsætte med at bruge deres tidligere opgavelistehåndtering. Men at forlade Microsoft To-Do er ikke så simpelt som man måske tror.

Så i denne artikel vil vi vise dig, hvordan du deaktiverer Microsoft To-Do, hvis du ikke er begejstret for dette værktøj.

Sådan deaktiveres Microsoft To-Do task manager

Det første trin er naturligvis at slette Microsoft To-Do-appen fra din computer. Du har ikke brug for nogen specielle instruktioner til det, bare åbn Start-menuen, find Microsoft To-Do, højreklik på den og vælg afinstaller.

Du vil dog også gerne deaktivere Microsoft To-Do-kontoen, hvilket er lidt kompliceret.

Faktisk kan du ikke slette Microsoft To-Do-kontoen permanent, men du kan deaktivere den. Dette kan faktisk være godt, da du altid kan vende tilbage til produktet, hvis du skifter mening, eller hvis Microsoft gør det bedre med yderligere opdateringer.

Her er nøjagtigt hvad du skal gøre for at deaktivere Microsoft To-Do-kontoen:

  1. Gå til din Microsoft-konto, du kan få adgang til den fra dette link
  2. Find Microsoft To-Do fra listen over konti, klik på den, og vælg Redigere
  3. Klik nu bare på Fjern disse tilladelser, og du vil tavse din Microsoft To-Do-konto

Selvfølgelig, hvis du vil vende tilbage til at bruge Microsoft To-Do, kan du altid følge trinene ovenfra og få tilladelser til din Microsoft To-Do-konto igen.

Hvad synes du om Microsoft To-Do? Vil du nogensinde overveje at vende tilbage til det? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Hvor mange Windows 8-eksemplarer har Microsoft solgt?
Enten vi hader eller elsker Windows 8, vi er stadig nysgerrige efter en ting - hvor mange enheder formåede Redmond at sælge? Hvor mange Windows 8-ekse...
Microsoft til at tilføje Oracle's Java som en tjeneste på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskabet af Microsoft Corp-selskabet sammen med...
Microsoft udruller Windows 8.1 Enterprise Preview [Download]
For lidt over en måned siden udgav Microsoft den første opdatering til Windows 8, preview-versionen af ​​Windows 8.1. Nu har Microsoft meddelt det Win...