spil

Hearthstone Un'Goro-udvidelsen ankommer 6. april Sådan åbner du pakkerne nu

Hearthstone Un'Goro-udvidelsen ankommer 6. april Sådan åbner du pakkerne nu

Hearthstone Un'Goro-udvidelsen ankommer på mindre end en måneds tid og er den femte udvidelse til Hearthstone. Det indeholder 135 nye samlekort, med højdepunkter inklusive den nye Adapt-mekaniker, den nye Quest-korttype og den nye Elemental minion-type.

Ekspansionen ligger i Un'Goro-kraterets primordiske tåger. Spillere vil ledsage Elise Starseeker, da hun leder en ekspedition for at udforske regionen. Hun møder dinosaurer, rasende elementaler og usædvanligt aktive planter, der har tilpasset sig situationens behov med imponerende nye kræfter.

Blizzard Entertainment har ikke tilbudt nogen oplysninger om udvidelsens nøjagtige udgivelsesdato og siger kun, at den ville ankomme i begyndelsen af ​​april 2017. Takket være en opfindsomme fan ved vi dog nu nøjagtigt, hvornår Un'Goro-udvidelsen frigives..

Hearthstone Un'Goro-ekspansion lander 6. april

At indstille dit Windows-ur til 10:00 den 6. april er et praktisk lille trick for at tvinge Un'goro-pakkerne til at blive åbne. Det er den gode nyhed. Den dårlige nyhed er, at spillet går ned, når du rent faktisk prøver at åbne pakken. Du mister ikke pakken, hvis du prøver at åbne den, men du skal genstarte din BNet-klient for at kunne genstarte spillet.

Selvfølgelig kan det faktum, at pakken åbnes, hvis du indstiller uret til 6. april, kun betyde, at det er den planlagte udgivelsesdato. Blizzard kunne let justere den dato før eller efter.

Når alt kommer til alt på pakken står det, at udgivelsesdatoen er midten af ​​april. Af denne grund mener nogle spillere, at Blizzard faktisk har forsinket frigivelsen.

På den anden side er mange fans overbeviste om, at udvidelsen faktisk kommer den 6. april, og at Blizzards nye strategi nu er at under løfte og overlevering.

For yderligere information, se meddelelsen nedenfor:

Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge # 6
Endnu en uge er her, og Microsoft offentliggør som altid de nedsatte Windows 8-apps og spil i Windows Store. I denne uge har vi fire interessante spil...
NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterspilene i 2014
Winter Sochi Olympic Winter Games 2014 er i fuld gang, men hvis du ejer en Windows-tablet, skal du vide, at NBC for nylig har lanceret NBC Sports Live...
Fix dato og klokkeslæt er forkert for Windows 8.1 Asus VivoTab Smart
Ejere af Windows 8-tabletter har altid haft problemer med systemets dato og klokkeslæt på deres enheder, og vi rapporterede for længe siden et bestemt...