vinduer

Fix Creative Console Launcher fungerer ikke i Windows 10

Fix Creative Console Launcher fungerer ikke i Windows 10

Multimedia er en stor del af vores Windows 10-oplevelse, og det kan være et stort problem, hvis du ikke kan nyde multimedieindholdet fuldt ud på din pc. Når vi taler om multimedieproblemer, rapporterer nogle brugere, at de ikke kan bruge Creative Console Launcher eller Kontrolpanel til Soundblaster-kort, så lad os prøve at ordne det.

Hvad skal jeg gøre, hvis Creative Console Launcher ikke fungerer i Windows 10?

Dette problem ser ud til at påvirke Xi-Fi Platinum Fatality-kort fra Soundblaster, og som i de fleste inkompatibilitetsproblemer er hovedårsagen til dette problem driverkompatibilitet. Ifølge brugere fungerer lyd fint, men de har ikke adgang til Creative Console Launcher og kontrolpanelet, men der er få ting, der kan løse dette problem.

Løsning 1 - Installer Daniel K's driverpakke til Windows 10

Daniel K er forumbruger på Creative forum, og han oprettede driverpakken til Creative-kort. Faktisk har han arbejdet på den pakke i årevis, og selvom hans driverpakke er uofficiel og ikke understøttet af Creative Labs, ser det ud til at fungere bedre end de drivere, som Windows 10 installerer. Selvom Daniel K's pakke ikke er perfekt, og den har nogle fejl, for eksempel ikke at kunne gemme softwareindstillinger, løser den problemer med Creative Console Launcher eller Kontrolpanel til Soundblaster-kort. Hans driverpakke understøtter forskellige kreative kort, og du kan downloade den herfra.

Løsning 2 - Vend tilbage til standarddriveren, og installer Creative Console Launcher separat

Hvis installationen af ​​Daniels drivere ikke fik jobbet gjort, er der endnu en løsning, du kan prøve. Du kan prøve at vende tilbage til standarddriveren og derefter installere Creative Console Launcher separat. Her er nøjagtigt hvad du skal gøre:

  1. Gå til Indstillinger> Apps og funktioner og afinstaller alt, der er relateret til Creative.
  2. Genstart computeren.
  3. Gå til Enhedshåndtering og find dine Creative-lyddrivere.
  4. Afinstaller driverne.
  5. Windows skal nu installere sine egne drivere.
  6. Genstart igen.
  7. Gå ind i Enhedshåndtering igen, og find dine nyinstallerede drivere.
  8. Højreklik på dem, og vælg Opdater.
  9. Vælg Gennemse min computer> Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer og vælge den nyeste.
  10. Nu skal du bare downloade Creative Console Launcher og installere den.

Det er det, jeg håber, at disse løsninger hjalp med problemet. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, skal du blot nå til kommentarfeltet nedenfor.

Læs også: Fix: Athwbx.sys forhindrer Windows 10 i at opgradere til nyere bygninger

Excel-filer åbnes ikke i jubilæumsopdatering
Jubilæumsopdateringen kan generere mange fejl startende fra det øjeblik brugere downloader den. Hvis din Windows 10-version 1607 kører korrekt, skal d...
Fix Windows 10-jubilæumsopdatering af mus og tastaturforsinkelse
Efter installation af Windows 10-jubilæumsopdateringen begyndte mange brugere at opleve forskellige problemer, og de klagede på Microsofts fora, hvor ...
Fix Windows Defender beder konstant om at scanne efter Windows 10-jubilæumsopdatering
Ligesom de fleste funktioner i Windows 10 fik Windows Defender også et par forbedringer med jubilæumsopdateringen. Den mest bemærkelsesværdige funktio...