købe

Bedste Surface Go-tastaturer at købe [2020-guide]

Bedste Surface Go-tastaturer at købe [2020-guide]

Surface Go-enheder kan bruges som både tablets og laptops, når brugerne har tastaturer til dem. Brugere, der får Surface Go-enheder uden tastaturer, kan dog kun bruge dem som tablets med Windows 10's Tablet-tilstand, hvilket ikke er godt.

Dette er et par af de mere bedømte Surface Go-tastaturer eller typebetegnelser, brugere kan gøre deres SG-tabletter til bærbare computere med.

Bemærk: Tilbud kan ændres. Husk, at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler at gå på sælgerens websted for at kontrollere prisen. Nogle af produkterne kan være udsolgt, når du har truffet din købsbeslutning. Så skynd dig og tryk på køb-knappen.

Hvad er de bedste Surface Go-tastaturaftaler på markedet?

1

Microsoft Surface Go Type Cover

Dette er Microsofts officielle Surface Go-tastatur. Den indeholder et mekanisk nøglesæt med optimal afstand, der sikrer hurtig og flydende typning. Tastaturets taster inkluderer LED-baggrundsbelysning, der belyser det i mørke.

Derudover er dette tastatur tilgængeligt med alternative burgundy-, cobalt-, platin- og sortvariationer.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

2

Fintie Microsoft Surface Go Type Cover

Fintie Microsoft Surface Go type cover er et tastatur, som brugerne kan oprette forbindelse med Bluetooth. Det mest bemærkelsesværdige ved dette tastatur er måske dets flere baggrundsbelysningsfarver, som brugerne kan vælge.

Dette tastatur indeholder et genopladeligt 750 mAh batteri, der understøtter dets baggrundsbelysning i cirka fem timer. Der er også fem alternative Fintie-sager tilgængelige til dette tastatur, som brugerne kan få separat.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

3

Inateck Surface Go-tastatur

Inateck Surface Go Keyboard, der i nogle henseender ligner Fintie SG-type cover. Det inkluderer baggrundsbelyste taster, som brugerne kan tilpasse med flere farveindstillinger og et 750mAh batteri.

Øverst på tastaturet er der en række uafhængige genvejstaster til lydstyrke, skærmbilleder, låseskærm osv. Dette er også et Bluetooth 5.1-tastatur, som er den nyeste tilslutningsspecifikation.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

4

MoKo Microsoft Surface Go Type Cover

MoKo Microsoft Surface Go-type cover er et let og holdbart tastatur til 10-tommer SG-tablets. Dette tastatur er udstyret med lidt mere fordelte taster til glattere tastning end andre SG-type covers.

Den indeholder flere baggrundsbelyste farver, som brugerne kan justere. Tastaturets magnetstribe gør det muligt for brugere at forbinde det med en tablet med to forskellige synsvinkler. MoKo har også frigivet alternative sager til dette SG-tastatur.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

5

Arteck Microsoft Surface Go Type Cover

Arteck Microsoft Surface Go-type cover er et mere økonomisk alternativ til andre SG-tastaturer. Det er et mekanisk tastatur med et genopladeligt batteri, der kan vare op til ca. 50 timer uden genopladning.

Dette er et lidt mere fleksibelt tastatur, da brugere også kan bruge det med andre tablets, såsom Samsung Tab S6. Det er ikke særlig fancy, men dette er et solidt og pålideligt tastatur til Surface Go-enheder.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

Afslutning af tanker om Surface Go-tastaturer

Samlet set er der ikke en stor forskel mellem de forskellige Surface Go-tastaturer. Alle de førnævnte typebetegnelser gør det muligt for brugerne at bruge deres Surface Go-enheder som bærbare computere i stedet for tablets, hvilket måske er det vigtigste.

Hvis du virkelig vil have et Surface Go-tastatur, der ikke er sort med baggrundsbelysningseffekt, skal du vælge et officielt burgundy eller platin Microsoft SG-type cover.

Budgetdækningen til Arteck SG-typen vil dog være helt tilstrækkelig for brugere, der ikke har brug for baggrundsbelysningseffekter.

Denne specifikke aftale er en del af vores større udvalg af de bedste tastaturtilbud, du kan finde. Du vil muligvis også tjekke vores dedikerede Black Friday-hub for tekniske tilbud.

Pin til Start mangler i jubilæumsopdateringen
Windows 10 OS giver brugerne mulighed for at personalisere deres computere efter deres behov. En af de mest nyttige funktioner er Pin to Start-indstil...
Kan ikke aktivere Windows 10 efter jubilæumsopdateringen
Hvis du kører en ægte, fuldt aktiveret version af Windows 10, er der ikke behov for at aktivere noget efter installation af jubilæumsopdateringen. På ...
Excel-filer åbnes ikke i jubilæumsopdatering
Jubilæumsopdateringen kan generere mange fejl startende fra det øjeblik brugere downloader den. Hvis din Windows 10-version 1607 kører korrekt, skal d...