købe

Bedste sikkerhedskameraer til beskyttelse af dit hjem [Guide til 2020]

Bedste sikkerhedskameraer til beskyttelse af dit hjem [Guide til 2020]

Hjemmesikkerhed er afgørende, og normalt er den bedste måde at beskytte dit hjem på at installere en alarm eller et sikkerhedskamera. Sikkerhedskameraer er relativt lette at opsætte, så i dag viser vi dig de bedste sikkerhedskameraer til dit hjem.

Hvad er det bedste sikkerhedskamera til at beskytte dit hjem?

Piper nv Smart Home Security System

Hvis du vil beskytte dit hjem med et sikkerhedssystem, kan du overveje dette sikkerhedskamera. Systemet leveres med 180 graders kamera, der understøtter nattesyn samt live og optaget video. Kameraet er udstyret med bevægelses- og lyddetektering, og der er endda en 105dB-sirene, der aktiveres, hvis sikkerheden er brudt.

Dette er et Wi-Fi-sikkerhedskamera, og du kan bruge det til at se optaget eller live video fra enhver enhed. Hvis du vælger at se videoen, kan du zoome, panorere og vippe kameraet for at få et bedre overblik over dit hjem. Kameraet har også tovejslyd, så du kan bruge denne enhed som en intercom.

Piper nv Smart Home Security System giver dig også mulighed for at styre belysning og apparater direkte fra den dedikerede applikation. Hvis du vil, kan du også bruge dør- og vinduesensorer til at oprette en sikkerhedsgrænse.

Dette sikkerhedssystem har 3,4 megapixel kamera samt bevægelses-, temperatur-, fugtigheds-, lys- og lyddetektorer. Enheden kræver en vægadapter og Wi-Fi-forbindelse for at arbejde, men der er også en batteribackup. I tilfælde af sikkerhedsbrud modtager du push-besked, sms, e-mail eller en telefonopkaldsalarm. Det er også værd at nævne, at der ikke er yderligere månedlige gebyrer, så du kan bruge denne service uden nogen begrænsninger.

Piper nv Smart Home Security System tilbyder fantastiske funktioner, og det vil være perfekt, hvis du vil beskytte dit hjem. Dette sikkerhedskamera fås i sort eller hvid farve, og du kan få det på Amazon.

    -  Hent det nu på Amazon

Nest Cam udendørs sikkerhedskamera (anbefales)

Undertiden er den bedste måde at beskytte dit hjem på at installere et udendørs kamera, og når vi taler om udendørs kameraer, er vi nødt til at anbefale Nest Cam Outdoor Security Camera. Dette er et vejrbestandigt sikkerhedskamera, og det kræver strømforsyning for at arbejde. Kameraet tilsluttes direkte til stikkontakten, så du ikke går glip af noget. Vi skal nævne, at dette kamera understøtter kontinuerlig optagelse, og det optager op til 30 dages video og gemmer det i skyen.

Kameraet understøtter underretninger, så du modtager en underretning, hvis der registreres en bevægelse eller lyd. Hvis du modtager en underretning, får du billeder fra kameraet, der gemmes i applikationen i tre timer. Med Nest Aware-abonnement kan du kun modtage alarmer, hvis en person opdages, eller hvis nogen kommer ind i en foruddefineret aktivitetszone.

Det er værd at nævne, at dette sikkerhedskamera har en indbygget højttaler og mikrofon, så du kan bruge det til at skræmme potentielle ubudne gæster væk. Den dedikerede applikation giver dig mulighed for nemt at se aktiviteten fra de sidste tre timer, så du hurtigt kan gennemgå de ubesvarede alarmer.

Kameraet har 130 graders synsvinkel og understøtter 1080p opløsning og 8x zoom. Selvfølgelig er der også støtte til nattesyn. Hvis du vil, kan du dele din kamerastream med andre, hvilket er ret nyttigt, hvis du har brug for nogen til at passe dit hjem. Det er også værd at nævne, at Nest Cam Outdoor Security Camera fungerer fuldt ud med andre Nest-produkter, hvilket giver dig mulighed for at forbedre sikkerheden i dit hjem.

Nest Cam Outdoor Security Camera er en fantastisk enhed, der beskytter dit hjem mod potentielle ubudne gæster. Med hensyn til prisen er dette sikkerhedskamera tilgængeligt på Amazon. Det er værd at nævne, at nogle funktioner kræver et Nest Aware-abonnement, så husk det, hvis du beslutter at købe dette kamera.

    -  Hent det nu på Amazon

Canary All-in-One Home Security Device

Beskyttelse af dit hjem med et sikkerhedskamera behøver ikke at være en kompliceret proces, og hvis du vil have en enkel og hurtig løsning, kan du måske overveje dette kamera. Installationsprocessen er ret enkel, og du skal bare placere kameraet, hvor du vil, og oprette forbindelse til internettet. Med hensyn til internetforbindelsen kan du bruge Wi-Fi eller Ethernet.

Dette kamera har en indbygget 90dB-sirene, og du kan slå alarmen ved hjælp af den dedikerede applikation. Derudover kan du også oprette forbindelse direkte til dine alarmtjenester ved hjælp af appen. Kameraet har en autolærmekanisme, så det tænder sig selv, hvis du ikke er hjemme.

Canary All-in-One Home Security Device har et 1080p HD-kamera med en vidvinkellins, så du nemt kan holde øje med dit hjem. Vi skal også nævne, at dette kamera har lyd- og nattesynsstøtte samt en bevægelsesdetektor. Derudover vil denne enhed kontrollere luftkvaliteten, temperaturen og fugtigheden i dit hjem. Det er også værd at nævne, at gratis skyopbevaring er inkluderet, så du kan se optaget video til enhver tid. Dette er et solidt sikkerhedskamera til dit hjem, og det er tilgængeligt på Amazon.

Logi Circle

Logi Circle er et sikkerhedskamera, der leveres med et enkelt design med lav profil. Kameraet har 135 graders vidvinkelglaslinser og understøtter 1080p HD-video. Enheden understøtter ubegrænset streaming såvel som nattesyn, så det holder dit hjem sikkert hele tiden.

Kameraet understøtter smarte alarmer, så du får en advarsel på din smartphone, hver gang en person registreres i dit hjem. Enheden bruger også avancerede detektionsalgoritmer, så det reducerer antallet af falske alarmer. Hvert Logi Circle-kamera leveres med 24-timers gratis krypteret skyopbevaring, så du nemt kan kontrollere tidligere optagelser. Selvfølgelig er der en premiumpakke, hvis du har brug for mere avancerede funktioner. Det er også værd at nævne, at dette kamera understøtter tovejs samtalefunktion, som kan være ret nyttig.

Dette er et simpelt sikkerhedskamera, og du kan konfigurere det på få minutter. Logi Circle tilbyder alle de nødvendige funktioner, og du kan bestille den til $ 149.

Redaktørens bemærkning: Denne artikel fortsætter på den næste side. Hvis du er interesseret i andre kameraer, kan du se vores brede samling guider.

Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...
Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...
Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge # 6
Endnu en uge er her, og Microsoft offentliggør som altid de nedsatte Windows 8-apps og spil i Windows Store. I denne uge har vi fire interessante spil...