købe

Bedste KVM-switche til spil at købe [2020 Guide]

Bedste KVM-switche til spil at købe [2020 Guide]

Nogle spilentusiaster er kendt for ikke at være nøjagtigt organiseret med deres enheder, især hvis de har mere end en computer, som de aktivt bruger; her er hvor KVM-switches kommer i spil.

De ovennævnte enheder kan hjælpe brugere, der gerne vil dele forskellige enheder (periferiudstyr og skærmskærme) mellem deres computere og spare noget værdifuld plads. Hvorfor have to mus eller to tastaturer til to forskellige computere, når alt kommer til alt? Det er ikke som om du kunne bruge begge computere på samme tid.

TESmart 4 × 4-Black, ULBRE Soho og Tendak er nogle af de bedste KVM-switche til dine spilbehov (og mere), som du kan købe.

Bemærk: Tilbud kan ændres. Husk, at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler at gå på sælgerens websted for at kontrollere prisen. Nogle af produkterne kan være udsolgt, når du har truffet din købsbeslutning. Så skynd dig og tryk på køb-knappen.

Hvad er de bedste KVM-switche til spil, du kan købe?

1

ULBRE Soho

ULBRE Soho er en KVM-switch, der passer til brug af spil og designet til at hjælpe dig med at bruge de samme perifere enheder på to forskellige computere på samme tid ved at give dig fire USB 3.0-porte.

Skift mellem de to computere kan opnås ved et tryk på en knap, mens opsætningen af ​​enheden kan ske på et øjeblik, takket være dens plug and play-design.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

2

TESmart 4x4-sort

TESmart 4 × 4-Black er en HDMI KVM-switch, der let kan bruges til spilformål takket være dens fire Ultra HD HDMI-indgange og fire 4K Ultra HD HDMI-udgange, som kan konfigureres på enhver måde, du kan tænke på.

Enheden leveres med en fjernbetjening, som giver dig mulighed for at styre matrixomskifteren uden at være ved siden af ​​den aktuelle enhed og husker matrixstatusen selv efter slukning..

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

3

AV-adgang

AV Access er en spilvenlig KVM-switch, der kan bruges til at dele adskillige enheder takket være dens brede vifte af input- og outputporte.

Produktet leveres med to USB-porte (til mus og tastatur), fire USB-HDMI-kombinationsporte til værter, en HDMI-udgang til skærme, en lydudgang, en MIC i en og en ekstra USB-port til flashdrev eller printer.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

4

Tendak

Tendak er en KVM-switch, der let kan bruges til spilentusiaster til at dele flere enheder mellem to computere på en hurtig, problemfri måde.

Denne enhed leveres med to USB-porte til dit tastatur og din mus, to HDMI IN-porte, en til hver computer, to USB IN-porte, en HDMI-udgang og flere indikatorer, som du kan bruge til hurtigt at kontrollere status på dine enheder.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

5

CKL-922HUA

CKL-922HUA er en KVM-switch, der kan hjælpe spilentusiaster med at rydde op i deres slagmarker ved at dele de samme enheder (såsom perifert udstyr eller skærme) mellem to forskellige computere eller bærbare computere.

Enheden leveres med to USB-porte til mus og tastaturer, to HDMI IN-porte til hver computer (fire HDMI IN-porte i alt) samt to HDMI-ud-porte (en til hver computer).

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

Afsluttende tanker om de bedste KVM-switches til spil

Alt i alt, hvis du er en spilentusiast med flere computere og har lyst til, at dine enheder (perifert udstyr, hovedsageligt) hogger alt for meget af dit personlige rum, kan du overveje at vende dig til KVM-switches for at rydde op.

Uanset om det er ULBRE Soho, TESmart 4 × 4-Black eller CKL-922HUA, som du foretrækker til din spilopsætning, kan du ikke gå galt, så længe du ser godt på deres konfiguration (og formål), før du laver købet.

Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...
Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge # 6
Endnu en uge er her, og Microsoft offentliggør som altid de nedsatte Windows 8-apps og spil i Windows Store. I denne uge har vi fire interessante spil...
NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterspilene i 2014
Winter Sochi Olympic Winter Games 2014 er i fuld gang, men hvis du ejer en Windows-tablet, skal du vide, at NBC for nylig har lanceret NBC Sports Live...