købe

25 bedste USB-flashdrev at købe [2020 Guide]

25 bedste USB-flashdrev at købe [2020 Guide]

Flash-drev er yderst nyttige, hvis du har brug for at overføre filer fra en pc til en anden, eller hvis du har brug for at oprette en sikkerhedskopi. Da 2016 snart slutter, besluttede vi at tjekke nogle af de bedste flashdrev i 2016.

Hvad er det bedste USB-flashdrev?

Patriot Supersonisk Magnum 2

Patriot Supersonic Magnum 2 er et avanceret USB-flashdrev. Dette drev tilbyder op til 512 GB lagerplads, men der er også modeller med mindre lagerplads tilgængelig.

Drevet har USB 3.0-understøttelse, og det understøtter 8-kanals teknologi til hurtig læse- / skriveydelse.

Med hensyn til overførselshastighed understøtter dette drev op til 200 MB / s læsehastighed og op til 120 MB / s skrivehastighed. På grund af aluminiumshus tåler dette drev stød op til 15G.

Patriot Supersonic Magnum 2 er holdbar og tilbyder stor hastighed og kapacitet. Dette er ikke det mest overkommelige USB-flashdrev, men det er bestemt et af de bedste.


SanDisk Cruzer Fit

Den første ting, du vil bemærke ved SanDisk Cruzer Fit, er dens størrelse. Dette USB-flashdrev tilbyder op til 64 GB lagerplads. På grund af sin størrelse er dette USB-flashdrev perfekt til din bærbare computer, konsol eller enhver anden enhed.

Dette er et USB 2.0-flashdrev, så det tilbyder ikke den samme overførselshastighed som andre modeller. Men hvis du leder efter et lille og overkommeligt USB-flashdrev, er Cruzer Fit perfekt til dig.


Kingston DataTraveler 100

Kingston DataTraveler 100 er et USB 3.0-flashdrev med et glat design. Med hensyn til overførselshastighed tilbyder dette drev 100 MB / s læse- og skrivehastighed. Ligesom alle andre USB 3.0-enheder er denne kompatibel med USB 2.0. I modsætning til andre USB 3.0-drev er denne ret overkommelig, og du kan få en 8 GB-model til omkring $ 6. Hvis du har brug for mere lagerplads, er der modeller op til 128 GB til rådighed. Kingston DataTraveler 100 tilbyder anstændig overførselshastighed, fantastisk design, USB 3.0-support og overkommelig pris, så du bør helt sikkert tjekke det ud.


PNY Pro Elite

PNY Pro Elite er en USB 3.0-enhed, der tilbyder en læsehastighed på 400 MB / s og 180 MB / s skrivehastighed. Hvis du har brug for hurtigere skrivehastighed, tilbyder nogle tilstande op til 250 MB / s.

Sammenlignet med standard USB 2.0-drev er denne cirka 60 gange hurtigere. Udover hastigheden kommer denne enhed også med godt design. PNY Pro Elite er et dæk uden kapsel, og det har premium finish i metalmetal, så det ser imponerende ud.

Dette er en enhed af høj kvalitet med imponerende design og stor hastighed. En sådan enhed kommer dog med en pris. Den grundlæggende 128 GB-model koster omkring $ 45, men hvis du har brug for mere lagerplads, er der modeller op til 512 GB.


SanDisk Extreme Pro

SanDisk Extreme Pro er et USB 3.0-flashdrev af høj kvalitet. Drevet tilbyder læsehastighed op til 260MB / s og skrivehastighed op til 240MB / s. Dette drev er ca. 60 gange hurtigere end almindelige USB 2.0-drivere.

Det betyder, at du kan overføre en film eller en musiksamling til flashdrevet på få sekunder. Drevet leveres med 128-bit AES-krypteringssoftware, der beskytter dine filer mod uautoriseret adgang.

Derudover leveres denne enhed også med et slidstærkt aluminiumshus, der beskytter det mod stød. SanDisk Extreme Pro er en hurtig enhed med godt design, men en sådan enhed kommer med en pris.


LaCie XtremKey

LaCie XtremKey er ret forskellig fra andre drev på denne liste. Dette drev har en metalhætte, der bruges til at beskytte drevet. Det gør denne enhed ret holdbar, så den er i stand til at modstå varme, kulde, stød og dråber.

Formentlig er LaCie XtremKey vandtæt op til 200 meter, hvilket lyder ret imponerende. Udover holdbarheden tilbyder denne enhed USB 3.0-understøttelse.

Denne enhed tilbyder 230 MB / s læsehastighed og noget lavere skrivehastighed. Ud over beskyttelse mod fysisk skade har dette flashdrev også AES 256-bit kryptering.

Hvis du har brug for mere lagerplads, er der 64 GB og 128 GB modeller til rådighed.


Lexar JumpDrive M20c

Ud over USB 3.0-teknologi bruger mange enheder det nye USB Type-C-stik. Dette stik er tilgængeligt på tablets, smartphones og på nogle pc'er.

Det er sikkert at sige, at Type-C-stik bliver standard i fremtiden, så du vil muligvis have et flashdrev, der kan arbejde med det. Lexar JumpDrive M20c er et USB 3.0-flashdrev og tilbyder op til 150 MB / s læsehastighed og 60 MB / s skrivehastighed. Drevet leveres med interessant beskyttende hætte design.

Der er også en nøglering, så du nemt kan fastgøre drevet til din nøglering. Dette drev tilbyder fra 16 GB til 64 GB lagerplads, og du kan få 16 GB-modellen til en rimelig pris.

Lexar JumpDrive M20c leveres med fantastisk design, anstændig overførselshastighed og en ny type stik. Husk, at dette stik ikke fungerer sammen med enhver smartphone eller tablet, så sørg for at kontrollere, om Type-C-stikket understøttes.

De fleste pc'er har ikke Type-C-stik som standard, men der er et standard USB-stik til rådighed, så du kan overføre dine filer uden problemer.

Redaktørens note: Denne artikel fortsætter på næste side. Hvis du er interesseret i andre USB-flashdrev, så tjek vores brede samling guider.

Sådan installeres Windows 8.1 Offline på en hvilken som helst Windows 8-enhed
Microsoft frigav Windows 8.1 som en officiel og gratis Windows 8-opdatering, hvilket betyder, at hvis du i øjeblikket bruger Windows 8, kan du når som...
Du kan nu alfabetisere Microsoft Edge-favoritter i Windows 10 version 1607
Microsoft Edge er naturligvis Microsofts foretrukne browser, men det betyder ikke, at brugerne ikke kan kritisere dets design og muligheder. Faktisk v...
Sådan aktiveres sort tema i Office 2016
Hvis du har et job i hvid krave, bruger du sandsynligvis timer i træk foran din computers skærm. Denne aktivitet kan være meget anstrengende for dine ...