spil

Prisstigninger på Xbox Live i Canada og Indien efter 28. februar - USA næste?

Prisstigninger på Xbox Live i Canada og Indien efter 28. februar - USA næste?

Microsoft meddelte, at de vil hæve Xbox Live Gold-abonnementspriserne i Canada og Indien efter den 28. februar. Canadiske spillere skal nu udbetale CAD $ 69,99 fra CAD $ 59,99 årligt, mens indiske spillere nu betaler Rs. 3.999 fra Rs. 2.249.

I Canada betyder prisstigningen, at spillere i landet bliver nødt til at betale 10 $ ekstra fra næste måned. Heldigvis vil flere detailhandlere alligevel stadig tilbyde enorme rabatter på Xbox Gold-abonnementskort. For en, tre og seks måneders abonnementspakker opkræves gebyrerne op til CAD $ 11,99, CAD $ 29,99 og CAD $ 44,99.

I en e-mail til Xbox Live-abonnenter i Canada angiver Microsoft følgende årsag til vandreturen:

Efter nøje evaluering af valutaforandringerne i Canada og med den forståelse, at vores tilbud altid giver en balance mellem service og værdi for vores kunder, vil vi justere prisen på vores Xbox Live Gold-abonnementer.

Som for at formørke prisstigningerne i Canada fordobler Microsoft næsten prisen på Xbox Live Gold-abonnementer i Indien. I øjeblikket sætter det månedlige Xbox Live-gebyr i landet dig tilbage Rs. 350. Fra marts hæver Microsoft det månedlige abonnementsgebyr til Rs. 699.

Det betyder dog ikke, at hele Xbox-økosystemet vil være for dyrt for spillere fremadrettet. Microsoft vil stadig tilbyde gode tilbud gennem Xbox One S-pakken.

Mens prisstigningerne på Xbox Live nu er sat i sten for Indien og Canada, er det stadig uklart, om Microsoft planlægger det samme for amerikanske spillere.

Har Microsofts plan om at hæve abonnementsgebyrerne for Xbox Live Gold i disse lande dig? Del dine tanker.

RELATEREDE HISTORIER, DU SKAL KONTROLLERE:

Windows 8.1-tablets med Intel Bay Trail 64-bit chips kommer i 1. kvartal 2014
Intel forbereder sig på 2014 med Intel Bay Trail-chips, som virksomheden forventes at afsløre i første kvartal det næste år. Men hvad der er interessa...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...
Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...