spil

World of Tanks Blitz Hyppigste problemer på Windows-pc'er

World of Tanks Blitz Hyppigste problemer på Windows-pc'er

World of Tanks Blitz er en PvP-version, der er gratis at spille på tværs af platforme, der sætter befal mod hinanden i 7-mod-7 tankkamp med over 200 unikke køretøjer at mestre. Vælg din tank, opgrader den, og kæmp på over et dusin kort.

World of Tanks Blitz blev frigivet for kun et par dage siden, men spillere klager allerede over forskellige problemer. For at undgå tekniske fejl og optimere din Windows-computer til World of Tanks Blitz, skal du først tjekke systemkravene til spillet og installere de nyeste OS- og driveropdateringer på din maskine.

World of Tanks Blitz-systemkrav (minimum)

Liste over World of Tanks Blitz bugs


World of Tanks Blitz indlæses ikke

Spillere rapporterer, at de ikke kan starte spillet, fordi indlæsningsvinduet kontinuerligt åbnes og lukkes. Meddelelsen "Forberedelse til lancering af World of Tanks Blitz" forbliver på skærmen i et par sekunder, kun for at forsvinde og dukke op igen kort tid efter.

Hver gang jeg prøver at starte spillet, åbner det dampvinduet, der viser "forbereder at starte Word of Tanks Blitz". Dette lukker derefter, kun for at genåbne næsten med det samme. Det cykler bare, åbner og lukker, hvor spillet faktisk aldrig starter, og der vises ingen fejl. Allerede kontrolleret spilintegritet, prøvet kompatibilitetstilstand og administrator - samme aftale hver gang ...

Du kan prøve at slette C: \ Brugere \% brugernavn% \ Dokumenter \ DAVAProject \ mappen fra din disk. Spiludviklerne har lovet at udrulle en opdatering for at løse denne fejl så hurtigt som muligt.


World of Tanks Blitz går ned

Spiller klager over, at World of Tanks Blitz går ned efter mindre end et minuts spil. Hvis du oplever dette problem, skal du kontrollere Steam-cachen og føje spillet til den accepterende liste over din firewall eller antivirus.

dette dumme spil er vedvarende bare ved at gå ud af luften total skidt, og jeg har mere end minimumskrav og plads til dette spil fuldstændig lort


Usynlig jordbug

Nogle spillere rapporterer også, at jorden ikke vises. Dette betyder ikke, at jorden ikke er der, fordi deres tanke kan køre på den. Det eneste problem er, at jorden undertiden bliver usynlig.

Jeg har problemer med, at jorden flere gange ikke viste sig. Den var der, tanken kørte på den, jeg kunne skyde jorden, men objektet dukkede ikke op. Hele jorden forsvinder simpelthen, men ting som træer og klipper er der stadig. Det kan være mit grafikkort ... jeg ved det ikke, jeg er ikke sikker. Hvis du kan hjælpe mig, ville det være dejligt ^ u ^.


Samlet set er World of Tanks Blitz et stabilt spil. Vi har kun identificeret tre fejl, der ofte påvirker spillere. Hvis du er stødt på andre World of Tanks Blitz-bugs, kan du angive dem i kommentarsektionen nedenfor.

Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...
Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge # 6
Endnu en uge er her, og Microsoft offentliggør som altid de nedsatte Windows 8-apps og spil i Windows Store. I denne uge har vi fire interessante spil...
NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterspilene i 2014
Winter Sochi Olympic Winter Games 2014 er i fuld gang, men hvis du ejer en Windows-tablet, skal du vide, at NBC for nylig har lanceret NBC Sports Live...