nyheder

Windows Device Recovery Tool understøtter nu HoloLens og HoloLens Clicker

Windows Device Recovery Tool understøtter nu HoloLens og HoloLens Clicker

Windows 10 Mobile blev frigivet for ikke så længe siden, og som enhver ny udgivelse vil der utvivlsomt være problemer. Hvis du tilfældigvis har problemer med det, kan du altid bruge Windows Device Recovery Tool til at rette det. Tidligere understøttede dette værktøj kun smartphones, men Microsoft besluttede at forbedre det ved at give det support til HoloLens og HoloLens Clicker.

Windows Device Recovery Tool er en fantastisk applikation, hvis din smartphone har problemer med sit operativsystem. Hvis du har store problemer på din smartphone, kan du bruge Windows Device Recovery Tool til nemt at vende tilbage til den tidligere version af operativsystemet og dermed løse de fleste problemer.

Ikke så længe siden ændrede Microsoft navnet på Windows Phone Recovery Tool til Windows Device Recovery Tool, det første tegn på, at Microsoft planlagde at tilføje support til yderligere enheder til dette værktøj. Det blev til virkelighed med for nylig tilføjet støtte til HoloLens.

Under dette års Build-konference meddelte Microsoft, at HoloLens-udviklingssæt ville starte med det samme, så det er ikke overraskende at se, at Windows Device Recovery Tool nu understøtter HoloLens og HoloLens Clicker.

Hvis du ikke er bekendt, er HoloLens en holografisk computer, der giver dig mulighed for at interagere med hologrammer i den virkelige verden. HoloLens er en fantastisk enhed, selvom det er ret dyrt, så det er ret betryggende at vide, at du kan nulstille din enhed ved hjælp af Windows Device Recovery Tool.

Microsoft var hurtig til at frigive en opdatering til Windows Device Recovery Tool, og hvis du er en af ​​de få HoloLens-ejere, skal du sørge for at downloade version 3.3.31 af den her.

Windows Device Recovery Tool har altid været et nyttigt værktøj til løsning af større operativsystemproblemer på din smartphone, og med ekstra support til HoloLens er dette værktøj endnu bedre.

Fix Lumia downloader ikke Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubilæumsopdateringen til Windows 10 Mobile er endelig her, efter at pc-versionerne blev frigivet. Imidlertid er ikke alle i stand til at få fat i opd...
Windows 7 driveropdatering til Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brugere klager over mislykkede driveropdateringer til Intel HD Graphics 4600. Når de accepterer at installere opdateringen, der er ang...
Windows Defenders begrænsede periodiske scanning slukkes ikke
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk, når et tredjeparts antivirusprogram er installeret. Takket være en ny Windows Defender-funktion ...