vinduer

Windows Defender starter ikke, når dobbeltklik på bakkeikonet [FIX]

Windows Defender starter ikke, når dobbeltklik på bakkeikonet [FIX]

Windows 10 Creators Update-brugere har rapporteret om en underlig fejl, der nu er bekræftet på computere, der kører både den stabile version af operativsystemet og Redstone 3-preview-buildene. Det ser ud til, at de ikke kan starte Windows Defender ved at dobbeltklikke på ikonet fra systembakken.

Windows Defender i Windows 10 Creators Update

Windows Defender er blevet Windows Defender Security Center i Windows 10 Creators Update. Dette er operativsystemets vigtigste beskyttelsesafskærmning mod alle former for uønskede problemer, derfor kører det non-stop, og det har sit eget ikon placeret i systembakken for at give brugerne hurtigst mulig adgang til det.

Desværre ser det ud til, at dobbeltklik på dette ikon ikke gør noget. Det gør ingen forskel, og appen starter ikke. Brugere har forsøgt at finde en løsning, og det lykkedes dem.

Det lader til, at højreklik på ikonet og derefter trykke på 'Åbn' mulighed er den nemmeste måde at få appen til at arbejde. Dette trick fungerer ordentligt på berørte systemer, men det er stadig ukendt, hvorfor årsagen til, at denne fejl har dukket op.

Fejlen er ikke ny i byen

Det er interessant at finde ud af, at denne fejl har luret rundt i et stykke tid nu, fordi det samme problem er blevet rapporteret og også opført som en kendt fejl af Microsoft under Microsoft Insider-programmet, før Windows 10 Creators Update blev frigivet.

De indlæg, der kan findes i Windows 10 Feedback Hub, bekræfter alle, at dette er et kendt problem. En Microsoft-ingeniør har også bekræftet sig selv for et par uger siden, at teamet arbejdede med en løsning på dette problem.

Indtil nu er der stadig ikke leveret nogen patch, og buggen bliver mere og mere erfaren på fuldt opdaterede systemer. Microsoft frigiver muligvis en rettelse til det, når de næste opdateringer til Windows 10 Creators Update lander, og det er den 9. maj.

RELATEREDE HISTORIER, DER SKAL KONTROLLERES:

Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med specifikationer, men snarere Nokias optagelse af iPad Air med deres seneste reklame. Dette er den samme reklamefilosofi, som...
Windows 8.1-tablets med Intel Bay Trail 64-bit chips kommer i 1. kvartal 2014
Intel forbereder sig på 2014 med Intel Bay Trail-chips, som virksomheden forventes at afsløre i første kvartal det næste år. Men hvad der er interessa...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...