vinduer

Hvor er Internet Explorer i Windows 10?

Hvor er Internet Explorer i Windows 10?

Efter at den er blevet erstattet af Microsoft Edge, glemte mange mennesker Internet Explorer. Selv Microsoft har ikke lagt meget vægt på det i Windows 10, fordi det intetsteds findes i Windows 10 ved første kig.

Men IE er stadig til stede, og hvis du vil åbne den af ​​en eller anden grund, skal du gøre det sådan.

Hvordan kommer jeg til Internet Explorer i Windows 10?

Metode 1: Brug Cortana

Det er meget let, faktisk kan du finde Internet Explorer ligesom du gør alt andet i Windows 10 med Cortana. Så gå til Søg, skriv internet explorer, og Cortana viser dig omstridt Microsofts browser.

Du kan normalt åbne den ved at klikke på den, men du kan også fastgøre den til proceslinjen eller Start-menuen, hvis du vil åbne den senere. Højreklik bare på Internet Explorer, og vælg Fastgør til startmenuen eller Fastgør til proceslinjen.

Metode 2: Brug filplacering

Hvis du også vil eksperimentere lidt, kan du højreklikke på det og vælge Åbn filplacering. Dette fortæller dig nøjagtigt, hvor Internet Explorer er placeret.

- RELATERET: Sådan gendannes den sidste session i Internet Explorer

Metode 3: Gå til Windows-tilbehør

Du kan også få adgang til det fra Start-menuen under mappen Windows Tilbehør, hvor det er placeret med andet Windows-tilbehør, som Paint eller Notesblok.

Så som du kan se, forsvandt Internet Explorer ikke helt fra Windows 10. Men al opmærksomhed er koncentreret om Edge, så du bemærker sandsynligvis ikke engang, at Internet Explorer er der.

Microsoft fascinerede mange brugere, da det besluttede at erstatte Internet Explorer med Edge, fordi selv virksomheden vidste, at folk slet ikke var tilfredse med Internet Explorer.

Og for nu er anmeldelser af Microsoft Edge ret positive, men det skal være sådan, fordi Edge sandsynligvis er Microsofts sidste chance for at få succes med standardbrowsere i dets operativsystemer..

Selvom du er den største Internet Explorer-fan i verden, er det bedre at bruge en bedre moderne browser i stedet: Edge-, Chrome-, Firefox- eller privatlivsorienterede browsere. Moderne browsere har de nyeste sikkerhedsforbedringer, så du sikkert kan bruge internettet. På den anden side er Internet Explorer sårbar over for mange trusler, så vælg klogt.

Hvad er dine tanker om Microsoft Edge? Er det værdig efterfølger af Internet Explorer, eller har Microsoft savnet det igen? Fortæl os dine indtryk og tanker i kommentarerne.

RELATEREDE HISTORIER, DER SKAL KONTROLLERES:

Redaktørens bemærkning: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort i august 2015 og er siden blevet opdateret for friskhed og nøjagtighed.

Excel-filer åbnes ikke i jubilæumsopdatering
Jubilæumsopdateringen kan generere mange fejl startende fra det øjeblik brugere downloader den. Hvis din Windows 10-version 1607 kører korrekt, skal d...
Fix Windows 10-jubilæumsopdatering af mus og tastaturforsinkelse
Efter installation af Windows 10-jubilæumsopdateringen begyndte mange brugere at opleve forskellige problemer, og de klagede på Microsofts fora, hvor ...
Fix Windows Defender beder konstant om at scanne efter Windows 10-jubilæumsopdatering
Ligesom de fleste funktioner i Windows 10 fik Windows Defender også et par forbedringer med jubilæumsopdateringen. Den mest bemærkelsesværdige funktio...