anmeldelser

Oversæt let i Windows 10 med Language Translator-appen

Oversæt let i Windows 10 med Language Translator-appen

Hvilket operativsystem ville være komplet uden en pålidelig sprogoversætter? På trods af at den stadig består af en app, Windows 10, udfører Windows 8 denne opgave ret godt. Imidlertid har jeg troet, at Microsoft-brainiacs ville have introduceret en sådan funktion som en del af operativsystemet eller i det mindste oprette en app, men det var ikke sådan. Heldigvis har nogle andre udviklere tænkt på dette, og så har vi en smuk anstændig oversætter-app til Windows 10, Window 8.

I øjeblikket har appen stadig nogle mindre problemer og mangler nogle funktioner, men generelt er det en god app, der er i stand til at give dig en anstændig oversættelse næsten som Google Translate og andre mere velrenommerede navne. Vi har testet appen, og vi så hvad den kan og ikke kan. Her er vores test af Language Translator-applikation til Windows 10, Windows 8 / RT.

Sprogoversætter - Udseende og funktioner

Appen er primært baseret på en enkel grænseflade. Det ser ud til, at udviklerne ønskede at skabe noget, der ville give dig et svar på stedet, snarere end at skulle gå gennem menuer på menuer eller ved at have en langsom og tidskrævende installationsproces. Dette synes jeg er det bedste aspekt med hensyn til appen: du fyrer den op, og den fungerer. Meget enkel og pålidelig (i betragtning af at den er baseret på Microsoft Translator).

Læs også: Microsoft og Huawei samarbejder om at bygge avanceret oversættelsessoftware

Appens brugergrænseflade holder også dette generelt simpelt tema, ved kun at have to dele: kildetekst og oversat tekst. Dette ligner Google Translate ret meget, og som modstykke er det ret hurtigt med at lave den nødvendige oversættelse. En meget fantastisk funktion, som jeg har bemærket, er også Share-indstillingen, som giver dig mulighed for at sende tekst direkte til oversætterappen.

Når du kommer over en tekst, som du skal oversætte, skal du markere den og åbne bjælken Charms, her skal du trykke på Del-knap, og vælg Sprogoversætter. Dette åbner vinduer i appen med din valgte tekst, og du kan oversætte det til hvilket sprog du har brug for.

Appen giver dig også mulighed for at lytte til teksten, der dikteres, men den fungerer kun på en håndfuld sprog. Forhåbentlig vil vi med fremtidige opdateringer se, at denne mulighed implementeres for mere.

Lille antal sprog

Hvad jeg ikke kunne lide ved appen er det lille antal sprog. Jeg er sikker på, at dette ikke vil være et problem i fremtiden, men i det mindste for øjeblikket dækker det alle verdens største sprog.

Et andet problem, jeg havde med appen, er Automatisk registrering af funktion. Hvis du ikke ved, hvilket sprog der er din tekst, finder appen det ikke ud, og du skal manuelt vælge "Registrer" i rullemenuen (som ikke er den første, men du kan finde den lavere i menuen under bogstavet “D”). Også støtte til Tale til tekst ville have været en god funktion, men jeg håber at se det i fremtiden.

Sidst, men ikke en liste, er appen begrænset til andre apps. Lad mig forklare: Hvis du f.eks. Har Wikipedia-appen, og du vil oversætte en tekst, kan du bruge metoden vist ovenfor (indstillingen Del), men hvis du er i skrivebordstilstand, kan du ikke dele tekst med appen, men kopier det, åbn appen og indsæt teksten der.

Jeg tror ikke, det er udviklerne, der er skyld i denne ulempe, gør det for det faktum, at Windows 8, Windows 10 har nogle ret nysgerrige indstillinger for både Modern UI og Desktop Mode. Så jeg tilskriver manglen på denne funktion til fyrene hos Microsoft.

Lad os nu lave et hurtigt resumé af hvad Sprogoversætter til Windows 10, Windows 8 kan gøre:

Opdatering - Language Translator-appen til Windows 10 bliver bedre

På trods af at Microsoft har afbrudt understøttelsen af ​​Windows 8-baserede enheder, modtog Language Translator App opdateringer og forbedringer af dets funktioner til Windows 10. Her er en liste over de vigtigste af dem:

Hvis nogle af jer, folk stadig fungerer på Windows 8 og ikke kan bruge appen Language Translator, anbefaler vi kraftigt, at du tjekker vores liste over bedste ordbogssoftware. De kan være en god erstatning for det. De af jer, der har brug for et oversættelsesværktøj til professionelle formål, kan konsultere vores 'Top 5' af bedste offline oversættelsessoftware .

Alt dette sagt er appen ret god, og jeg kan roligt sige, at den kan tilfredsstille de fleste brugere. Men forvent ikke, at det giver dig en 100% oversættelse, men tænk på det som mere et værktøj, der hjælper dig med at forstå, hvad en tekst skrevet på et fremmed sprog siger. Det har brug for et par opdateringer for at det bliver virkelig godt, men det er en lovende start!

Windows 7 driveropdatering til Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brugere klager over mislykkede driveropdateringer til Intel HD Graphics 4600. Når de accepterer at installere opdateringen, der er ang...
Windows Defenders begrænsede periodiske scanning slukkes ikke
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk, når et tredjeparts antivirusprogram er installeret. Takket være en ny Windows Defender-funktion ...
Sådan automatiseres opgaver i Windows 10
Der er sandsynligvis en app eller et websted, som du bruger / besøger hver dag på din computer. Hvis du allerede har udviklet en sådan rutine, kan du ...