nyheder

Top 5 Windows 10 TV-boksenheder til at forbinde dit Smart TV

Top 5 Windows 10 TV-boksenheder til at forbinde dit Smart TV

Tv-bokse bliver mere og mere populære blandt Windows 10-brugere af mange grunde. For det første tilbyder de en række interessante funktioner pakket i en lille enhed, der kan sluttes til andre enheder. For det andet kommer de i små størrelser, hvilket gør dem lette at bære rundt. Lad os se, hvad der er de bedste Windows 10 TV-kasser i øjeblikket.

1. VOYO V3 Mini PC TV Box  (anbefalede)


Voyos nyeste model er drevet af en Intel Cherry Trail X7-Z8700-processor understøttet af Intel HD Graphics. Takket være sin processor kan den nå en maksimal klokkehastighed på op til 2,4 GHz. 8. generation af Intel HD Graphics GPU tilbyder en high definition-oplevelse til visning af billeder og videoer.

Voyo V3 har Bluetooth 4.0 og kan nemt parres med mange Bluetooth-enheder (computere, smarte tv-apparater) og har også en HDMI-port og en USB-C-port. Tilslut det til dit smart-tv, og dykke ned i en HD-filmoplevelse.

LÆS OGSÅ: Top 10 Windows 10 USB-C bærbare computere at købe

2. Rikomagic RKM MK36S tv-boks  (foreslået)


Denne tv-boks er udstyret med en Intel Cherry Trail Z800-processor, der har en quad-core processor og 8. generations grafik. Processoren ure på 1,84 GHz og understøttes af 2 GB RAM. For så vidt angår tilslutningsfunktionerne inkluderer Rikomagic RKM MK36S to USB 2.0-slots, en USB 3.0-slot og en HDMI-port. Du kan også bruge den som en mini-pc.

Selvfølgelig er det ikke så hurtigt som VOYO V3, men hvis du ikke er villig til at bruge for mange penge på en tv-boks, er Rikomagic RKM MK36S TV Box det rigtige valg for dig.

3. Tronsmart Ara X5 tv-boks


Denne enhed er drevet af en Cherry Trail Z8300 14nm 1.8G 64-bit processor og tilbyder 8. generations grafik. Med et blæserløst design tilbyder Ara X5 stille, men stabil systemydelse. Enheden understøtter følgende videoformater: HD MPEG1 / 2/4, H.264, H.265, HD AVC / VC-1, RM / RMVB, Xvid / DivX3 / 4/5/6, RealVideo8 / 9/10.

Den kan også bruges som en computer og har indbygget Cortana-funktionalitet i Windows 10. Imidlertid er dens ydeevne som en mini-pc ikke så god, så vi foreslår, at du primært bruger den som tv-boks.

4. Beelink BT3 tv-boks


Denne tv-boks er drevet af en Intel CPU Intel Atom x5-Z8300-processor (2M Cache, op til 1,84 GHz) med IntelGraphics og blev lanceret tilbage i januar 2016. Den har 2,4G / 5,8G WiFi til et mere stabilt Wi-Fi-signal giver dig mulighed for at nyde en videooplevelse af højere kvalitet for at gøre dit hjem til et teater. Med hensyn til tilslutning tilbyder den Bluetooth 4.0 og USB 3.0 til datatransmission med høj hastighed.

LÆS OGSÅ: 100+ bedste Windows 10 Store-spil at spille

5. Pipo X6s tv-boks


Denne tv-boks er udstyret med en Intel Cherry Trail-Z8300 1,84 GHz-processor og understøtter følgende videoformater: MEPG 1/2/4, H2.63 / H2.64, RMVB, WMV / VC-1, MVC, AVS, MJPEG (1080P). Den har en lagringskapacitet på 64 GB, som kan udvides til 128 GB og er udstyret med to USB 2.0-porte, en USB3.0-port og en HDMI-port. Den er kompakt og fås i to farver: sort eller hvid.

RELATEREDE HISTORIER, DU SKAL KONTROLLERE:

Windows 10-jubilæumsopdatering nulstiller penindstillingerne
Windows 10-jubilæumsopdateringen er kendt for at nulstille brugernes indstillinger til standard. For nogle brugere nulstiller OS alle indstillinger, m...
Fix Windows 10-jubilæumsopdatering fast i genstart
Jubilæumsopdateringen spiller det svært at få for nogle brugere: selvom der er gået et par dage siden Microsoft rullede opdateringen ud, er der bruger...
Pin til Start mangler i jubilæumsopdateringen
Windows 10 OS giver brugerne mulighed for at personalisere deres computere efter deres behov. En af de mest nyttige funktioner er Pin to Start-indstil...