spil

Tre klassiske Disney-videospil fra 90'erne opdateret og tilgængelig til pc'en

Tre klassiske Disney-videospil fra 90'erne opdateret og tilgængelig til pc'en

Hvis du var en Disney-fan tilbage i 90'erne og havde midlerne til at spille 16-bit videospil, så er chancerne for, at du er stødt på tre Disney-spil i form af Aladdin, Løve konge og Junglebog.Disse titler er klassiske platforme og tidløse i sig selv. Den teknologi, der blev brugt til at skabe disse spil, var uden sidestykke dengang, og gæt hvad? De formår stadig at holde op i dag.

Ja, i dag, for for nylig meddelte GOG.com, at alle tre spil vil være tilgængelige DRM-fri via sin platform. Virksomheden siger, at spillene er blevet "omhyggeligt opdateret", men ikke at bekymre sig, grafik, gameplay og original lyd er alle intakte.

Jeg husker, at jeg levende spillede Lion King på MS-DOS tilbage i 90'erne, og jeg kunne tro, hvordan de fik tegnene til at se så virkelige ud sammenlignet med filmen. Mange år senere, og vi kan se, hvor godt grafikken og animationen er ældet til det punkt, hvor den kan konkurrere med moderne 16-bit spil.

Her var hvad GOG.com havde at sige:

Disney Aladdin, Disney The Lion King og Disney The Jungle Book blev udviklet under platformspillerens gyldne tidsalder og etablerede sig som kendetegnende for genren og fik ros af både fans og kritikere i over to årtier. Det skyldtes ikke mindst deres banebrydende visuals. Med fremkomsten af ​​Digicel-teknologien bragte håndtegnede celler fra Disneys animationsteam karaktererne til live med et niveau af livskraft, der var uden sidestykke på det tidspunkt, og som stadig er imponerende i dag. Se bare på, hvor sød lille Simba ser ud, når han brøler på sine fjender!

GOG.com sælger hvert spil til den seje pris på $ 9,99, men hvis du får dem nu, vil virksomheden skære 10% i rabat på prisen. Desuden, hvis du køber alle tre spil sammen, tilbyder GOG.com en reduktion på 33% i den samlede pris.

Det er fantastisk og alt sammen, men vi mener, at disse spil skulle gå til mindre $ 9,99. Disney-mærket undlader aldrig at hæve priserne.

Der er flere platforme tilgængelige nu til Xbox One. Nogle er endda tilgængelige via Spil med guld i august. Desuden er Playdeads indiespil nu tilgængelig via Microsoft-konsollen.

RELATEREDE HISTORIER, DU SKAL KONTROLLERE:

KB2969339 Patch frigivet for at rette nogle Windows 8.1 opdateringsfejl
For et stykke tid siden fortalte vi dig om forskellige fejl, som Windows 8.1-brugere modtog, da de prøvede at installere den nyeste Windows 8.1-opdate...
Sådan løses problemet med Surface Pro 3-batteridrænning uden at betale $ 500 for et nyt batteri
Problemet med batteridrænningen på Surface Pro 3 er en uendelig saga, ligesom tilfældige genstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Faktisk har alle Surfa...
.RDP-filer åbnes ikke efter jubilæumsopdatering
Et stort antal brugere rapporterer, at de ikke kan åbne .RDP-filer efter installation af Windows 10 Anniversary Update. Mere specifikt forbliver filer...