spil

Minecraft Windows 10 Edition på Oculus Rift in the Works

Minecraft Windows 10 Edition på Oculus Rift in the Works

Det ser ud til, at VR er den næste store ting, med så store virksomheder som Facebook og Microsoft, der stærkt støtter det. Gaming vil helt sikkert blive fantastisk, og her på WindowsReport er alle begejstrede, hvor dette vil føre i den nærmeste fremtid.

Minecraft Windows 10 Edition kommer til Oculus Rift

Microsoft lavede for nylig en hel del spilmeddelelser, og en af ​​dem involverer Minecraft, som også er deres spil, da de har erhvervet Mojang for et stykke tid tilbage.

Microsoft og Mojang går sammen med Oculus for at levere de første nogensinde demoer af Minecraft: Windows 10 Edition på Oculus Rift. Således vil brugerne være i stand til Minecraft: Windows 10 Edition i Creative eller Survival-tilstand i fuld 3D ved hjælp af Xbox One-controlleren, der leveres med hver Oculus Rift.

Vi har vidst siden begyndelsen af ​​sidste sommer, at Oculus Rift leveres med en Xbox One-controller i begyndelsen af ​​2016, og nu ser det ud til, at Minecraft er blandt de første spil, du vil være i stand til at spille. Du skal dog vide, at Minecraft er et af de 100 spil, der vil blive gjort tilgængelige inden udgangen af ​​2016 til VR-headsettet.

Se nedenfor på et gameplay af Minecraft: Windows 10 Edition på Oculus Rift, og lad os vide ved at efterlade din kommentar i slutningen, om dette er noget, du ville være interesseret i at spille, eller om du vil vente på mere fordybende spil.

Minecraft: Windows 10 Edition med Oculus Rift-understøttelse vil være tilgængelig via Windows Store og Oculus Store i foråret, og vi sørger for at holde dig opdateret om, hvornår præcis det sker.

Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...
Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...
Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge # 6
Endnu en uge er her, og Microsoft offentliggør som altid de nedsatte Windows 8-apps og spil i Windows Store. I denne uge har vi fire interessante spil...