browsere

Microsoft Teams fejlkode 503 [LØST]

Microsoft Teams fejlkode 503 [LØST]

Microsoft Teams er et populært skybaseret teamsamarbejdssoftware, der er en del af Office 365-applikationspakken. Uanset om du har Office 365-licensen, kan du installere Microsoft Teams til at deltage i mødet, hvis en bruger med Microsoft Teams-opsætningen inviterer dig via e-mail.

Nogle brugere har dog rapporteret en Microsoft Teams-fejlkode 503, mens de prøver at logge ind på deres Microsoft Team-desktopklient. Lignende problemer kan ses på diskussionssiden for Microsoft Community-forum.

Så jeg har installeret den gratis version af Microsoft Teams på mit skrivebord og oprettet en konto.
Derefter, da jeg forsøgte at logge ind på MS Teams, fik jeg beskeden "D'oh noget gik galt" Fejl 503. Jeg har prøvet flere gange (mindst 10) og har stadig den samme fejl.

I denne artikel har vi listet alle mulige løsninger til at rette Microsoft Teams fejlkode 503 på Windows-computere.

Sådan rettes Microsoft Teams fejlkode 503?

1. Log ind på Microsoft Team-webklienten

  1. Hvis du ikke kan vente med at løse problemet med din desktopklient, kan du bruge Microsoft Teams webklient, der tilbyder alle funktionerne.
  2. Besøg https://teams.microsoft.com på din browser.
  3. Log ind med din Microsoft-konto. Sørg for at bruge e-mailen, som du har modtaget mødeinvitationen på.
  4. Du kan bruge Microsoft Teams-webklienten til fremtidige møder, indtil Microsoft løser problemet.

Husk at du kan bruge enhver browser til dette formål, men vi foreslår at prøve det UR-browser.

Denne browser er bygget på Chromium-motor, og den er næsten identisk med Chrome, men i modsætning til Chrome er den ikke tilknyttet Google, og den sender ikke dine data til Google.

Derudover har denne browser indbygget beskyttelse af personlige oplysninger, phishing og malware. Der er også en en adblocker og en indbygget VPN for et ekstra lag af sikkerhed.


Skype for Business Online skal erstattes af Microsoft Teams i 2021


2. Kontroller for serviceproblemer

  1. Hvis du ikke har adgang til Microsoft Teams webklient, kan du prøve at downloade appen på din smartphone. Log ind ved hjælp af din mobilapp, og kontroller, om den fungerer.
  2. Hvis problemet fortsætter overalt, kan det være et problem med Microsoft Teams-tjenesten.
  3. I dette tilfælde skal du kontakte Microsoft Teams support eller åbne en billet for en klar forståelse af problemet.

3. Ryd legitimationsadministrator

  1. Hvis du har logget ind med din personlige konto på Microsoft Teams i stedet for din arbejdskonto, kan du få denne fejl.
  2. For at løse dette skal du prøve at rydde Credential Manager for alle legitimationsoplysninger, der er relateret til Microsoft Teams, og prøv igen.
  3. Trykke Windows-nøgle + R.
  4. Type styring og klik Okay.
  5. Gå til Kontrolpanel Brugerkonti> Credential Manager.
  6. Klik på Windows legitimationsoplysninger fanen.
  7. Gå gennem al listen over gemte legitimationsoplysninger, og klik på Fjerne for alt, hvad der er relateret til Microsoft Teams.
  8. Luk Credential Manager og åbn Microsoft Teams-appen.
  9. Prøv at logge ind med din arbejdskonto og se efter eventuelle forbedringer.

Hvis problemet fortsætter, skal du prøve at afinstallere og geninstallere Microsoft Teams. Dette kan løse eventuelle problemer med appen.

FAQ: Lær mere om Microsoft Teams

Fejl 503 opstår hovedsageligt på grund af visse begrænsninger i det lokale netværk. Microsoft Teams-fejl 503 indikerer, at der er begrænsninger på plads i virksomhedsnetværket.

For at rydde Microsoft Teams skal du først afslutte appen. Gå derefter til Tilføj og fjern programmer, find Microsoft Teams, og vælg afinstaller.

Men når vi taler om fejlfinding af appen, bør dette være den absolutte sidste udvejsløsning.

Vi har samlet en liste over testede fejlfindingsløsninger, som du kan bruge til at løse loginproblemer i Teams. Følg instruktionerne i vores vejledninger for at løse problemet.

Redaktørens bemærkning: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort i august 2019 og er siden blevet opdateret for friskhed og nøjagtighed.

Windows 8.1-tablets med Intel Bay Trail 64-bit chips kommer i 1. kvartal 2014
Intel forbereder sig på 2014 med Intel Bay Trail-chips, som virksomheden forventes at afsløre i første kvartal det næste år. Men hvad der er interessa...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...
Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...