nyheder

Microsoft og PicsArt samarbejder om at styrke Brazillians gennem Rio Olympics

Microsoft og PicsArt samarbejder om at styrke Brazillians gennem Rio Olympics

OL i Rio, Brasilien er i horisonten. Med Microsoft som sin partner arbejder udvikler PicsArt på at gøre det lettere for olympiske fans at holde trit med spillene. Teknologierne her er Azure, Cortana, Bing og Outlook. Azure vil blive brugt til at streame spillene, mens de andre tilbyder opdateret information og planlægning sammen med resultater.

For dem der ikke er opmærksomme på, er PicsArt en populær Windows 10 fotoredigeringsapp. Et af målene med dette partnerskab er at hjælpe brasilianere med at styrke sig selv gennem en kærlighed til sport.

I et blogindlæg annoncerede virksomhederne deres partnerskab med verdenen, og hvad de har planlagt til Rio. Spillene bliver uden tvivl sjove, men Microsoft ønsker at gøre det mere fordybende og sjovt for alle.

Her er et uddrag fra blogindlægget:

I løbet af sommerspilene samarbejder vi med Microsoft for at promovere en speciel Superhero Clipart-pakke, der faktisk giver dig supermagter (det er sandt). Det er let og sjovt, og det bedste er, at vi donerer 100% af provenuet til Coletivo do Esporte, en organisation, der fokuserer på at styrke brasilianere til at opnå mere i deres liv gennem sport.

Nu kommer ovenstående citat ud som mere en promovering af PicsArt snarere end noget, der fortæller os om, at begge virksomheder sigter mod at opnå med OL i Rio. Brug af appen til at gøre os selv til en superhelt får os ikke til at ønske at se OL mere end vi allerede gjorde. I sandhed er det lidt meningsløst.

Vil du have mere Azure? Microsoft Azure Stack er klar til lancering i midten af ​​2017 med Dell ombord. Desuden giver softwaregiganten et gratis et års abonnement på Azure.

PicsArt kan downloades fra Windows Store til $ 1,99.

Microsofts Windows Store nu ved 1,7 mio. Daglige downloads
Nye statistikker afslører, at Windows Store har nået en milepæl på 1,7 millioner daglige downloads i oktober, hvilket er en stigning på 38,56 procent ...
Top 10 nye funktioner til virksomheder i Windows 8.1
Windows 8.1-opdateringen frigivet af Microsoft leveres med vigtige funktioner til forretnings- og forretningsbrugere. Vi har valgt top 9, der kan inte...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med specifikationer, men snarere Nokias optagelse af iPad Air med deres seneste reklame. Dette er den samme reklamefilosofi, som...