browsere

Sådan spiller du Tetris-browserspil

Sådan spiller du Tetris-browserspil

Et af de mest populære spil nogensinde er sandsynligvis Tetris. Dette spil er tilgængeligt på alle platforme, hvilket betyder, at du også kan spille det på din pc.

Når vi taler om Tetris, i dagens artikel viser vi dig, hvordan du spiller Tetris-spil i din browser, så lad os komme i gang.

Hurtigt tip:

At spille spil online er simpelt, men har du den rette webbrowser til jobbet? Til spil ville det være bedst at bruge en spilorienteret browser som Opera GX.

Denne browser har en GX Corner-funktion, der giver dig mulighed for at holde styr på de seneste spilnyheder lige fra din browsers startside. Derudover er der også en Twitch-integration tilgængelig.

Opera GX tilbyder en GX-kontrolfunktion, der giver dig mulighed for at allokere dine ressourcer til din browser og sikre, at andre processer på din pc kan køre problemfrit.

Hvad angår yderligere funktioner, er der en indbygget adblocker, pop-out videoafspiller, integreret messenger og en gratis VPN med ubegrænset båndbredde.

Opera GX

På trods af at du er et klassisk spil, kan du nu spille tetris i en ultra-moderne webbrowser oprettet til spillere! Ledig Besøg webstedet

Hvordan kan jeg spille Tetris-spil i min browser?

1. Tetris.com

  1. Besøg Tetris-webstedet.
  2. Du skal se en Spil Tetris i øverste højre hjørne. Klik på den.
  3. Vent på, at spillet indlæses.
  4. Når spillet er indlæst, skal du klikke på Spil for at starte spillet.

2. Htmltetris.com

  1. Besøg Htmltetris-webstedet.
  2. Så snart siden indlæses, starter dit Tetris-spil, så vær klar.

3. Freetetris.org

  1. Besøg Freetetris-webstedet.
  2. Spillet begynder automatisk at indlæses.
  3. Når spillet er indlæst, skal du trykke på Spille spil knappen for at starte spillet.

Som du kan se, er det utroligt simpelt at spille Tetris i din browser. Hvis du fandt denne artikel nyttig, så lad os det vide ved at efterlade en kommentar nedenfor.

FAQ: Lær mere om Tetris

Du kan spille Tetris gratis på forskellige online-websteder. Det bedste valg ville sandsynligvis være det officielle Tetris-websted.

Ja, Tetris blev skabt af en russisk ingeniør ved navn Alexey Pajitnov.

Nej, Tetris er ikke et offentligt domæne, men grundkonceptet med Tetris ejes ikke af nogen.

Tetris betyder ikke noget på russisk. Navnet stammer fra det numeriske præfiks tetra og ordet tennis.

Fjern Action Center og Windows Ink-ikoner i Windows 10 v1607
Windows 10-jubilæumsopdatering er her, og det medførte mange systemforbedringer og ændringer af brugergrænsefladen. Opdateringen bragte også mange til...
Windows 10-jubilæumsopdatering nulstiller penindstillingerne
Windows 10-jubilæumsopdateringen er kendt for at nulstille brugernes indstillinger til standard. For nogle brugere nulstiller OS alle indstillinger, m...
Fix Windows 10-jubilæumsopdatering fast i genstart
Jubilæumsopdateringen spiller det svært at få for nogle brugere: selvom der er gået et par dage siden Microsoft rullede opdateringen ud, er der bruger...