nyheder

Hvor meget koster Project Scorpio?

Hvor meget koster Project Scorpio?

Project Scorpio er den næststørste ting fra Microsoft, og vi må sige, gamere er begejstrede for specifikationerne og de spil, den kunne levere. På papir er Project Scorpio et monster af en konsol, hvilket får os til at spekulere på, hvor meget det ville koste at eje?

Flere folk på nettet mener, at på grund af 6-teraflop GPU-strøm og Microsofts mål om at bringe 4K og high fidelity VR-spil til stuen, kan konsollen koste over $ 700. Fra det, vi har set på pc'en, kan vi ikke bebrejde dem, fordi 4K-spil der ikke er billigt i det mindste.

Ikke desto mindre er dette en konsol, og som sådan ved Microsoft, at det ikke ville være i stand til at opretholde sig selv på markedet, hvis det priser Project Scorpio uden for rækkevidden af ​​almindelige forbrugere. Vi forventer, at virksomheden lærer af sine fejl med Xbox One, men det betyder ikke, at det koster $ 399 at eje. Alvorligt forventer vi, at Project Scorpio, når det frigives i feriesæsonen 2017, koster $ 499.

Ja, det er den samme lanceringspris på Xbox One, men det er fint, fordi systemet har magt til at sikkerhedskopiere det. Alligevel bliver Microsoft nødt til at formidle sin besked meget bedre end hvordan det gjorde tilbage i 2013. Selv virksomhedsudøvelser på det tidspunkt syntes forvirrede, og når det sker, bliver forbrugeren i sidste ende også forvirret..

Nogle mener, at $ 399 er det prispunkt, som alle konsolproducenter skal sigte mod, men vi er ikke enige. Prisen på $ 499 er et fantastisk mål, men kun hvis systemet har styrken, funktionerne og spillene til at bakke op. Project Scorpio opfylder i teorien strømkravet, og da det uden tvivl vil blive drevet af Windows 10, har vi en idé om, hvad vi kan forvente på funktionerne foran.

Når det kommer til spilne, er vi stadig i mørket på dette aspekt, men vi tror på, at Microsoft og dets tredjepartspartnere vil levere varerne.

Spørgsmålet er, ville du være interesseret i at købe Project Scorpio for $ 499 eller mindre?

Fix Windows 10-jubilæumsopdatering af mus og tastaturforsinkelse
Efter installation af Windows 10-jubilæumsopdateringen begyndte mange brugere at opleve forskellige problemer, og de klagede på Microsofts fora, hvor ...
Fix Windows Defender beder konstant om at scanne efter Windows 10-jubilæumsopdatering
Ligesom de fleste funktioner i Windows 10 fik Windows Defender også et par forbedringer med jubilæumsopdateringen. Den mest bemærkelsesværdige funktio...
KB3179574 til Windows 8.1 forårsager langsomme opstartsproblemer
Microsoft har for nylig skubbet udrulningen af ​​opdateringen i august til Windows 8.1, hvilket bringer en overflod af systemforbedringer til OS. KB31...