spil

Gears of War 4 Crossplay-testresultater bringer funktionen tættere på implementeringen

Gears of War 4 Crossplay-testresultater bringer funktionen tættere på implementeringen

Gears of War 4 er et fantastisk tredjepersons skydespil til Xbox One og Windows PC. Siden den allerførste dag, denne titel blev frigivet, anmodede fans The Coalition og Microsoft om at implementere krydsspil mellem Windows-pc'er og Xbox One-konsoller.

Som vi allerede rapporterede, delte crossplay-funktionen debatten gamere i to lejre. Under hensyntagen til det enorme pres for at implementere denne funktion havde The Coalition for nylig en GOW4 Crossplay Test Weekend fra 2. december til 5. december.

At dømme efter feedback fra spillere er det sikkert at sige, at testen var en succes. Fans foreslår også, at koalitionen fortsætter med at afholde begivenheder som den nylige crossplay-testweekend nu og da, tilføje erfaring eller kreditincitamenter for at overbevise flere Xbox-spillere om at deltage.

Gears of War 4 crossplay-funktion kommer

Trist at se begivenheden afsluttes. Det var en god tid i weekenden, og det var en godbid at kunne lege med mine Xbox-venner.
De mennesker, der argumenterer for at holde kryds spil er snæversynede og dårligt informerede. Der er slet ingen grund til ikke at have en permanent krydsspilsliste i det sociale område.

Det er værd at nævne, at GOW 4-fans bemærkede, at pc-afspillere ikke var øverst på leaderboards under crossplay-testen. Dette er en meget god observation, fordi mange Xbox One-spillere er tilbageholdende med at spille mod pc-spillere. De mener, at det er en uretfærdig fordel at være på en pc og bruge en kombination af tastatur og mus. De data, der tilbydes af denne GOW 4 crossplay-test, skal dog bevise dem ellers.

Koalitionen skulle snart frigive en rapport om resultaterne af GOW 4 crossplay-testen. Der er stadig mange variabler, der skal tages i betragtning, når det kommer til implementering af denne funktion. Nogle fans foreslår, at en separat playliste til crossplay eller at lade Xbox-brugere deaktivere crossplay være ideel.

Hvis du har deltaget i den nylige GOW 4-crossplay-test, kan du bruge kommentarsektionen nedenfor til at fortælle os mere om din oplevelse.

Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...
Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...
Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge # 6
Endnu en uge er her, og Microsoft offentliggør som altid de nedsatte Windows 8-apps og spil i Windows Store. I denne uge har vi fire interessante spil...