nyheder

Final Fantasy XV kunne komme til pc, opstemme andragendet på Steam

Final Fantasy XV kunne komme til pc, opstemme andragendet på Steam

Final Fantasy XV er nu tilgængelig på Xbox One. Dette imponerende spil indeholder actiontung kamp, ​​innovativ gameplay og fordybende grafik, der helt sikkert vil skubbe grænserne for moderne hardware med gameplay-billeder så virkelige, at de bogstaveligt talt transporterer spillere ind i en anden dimension. I spillet tager du kontrol over hovedpersonen Noctis Lucis Caelum, mens han rejser over Eos verden med sine tre ledsagere.

Final Fantasy XV er tilgængelig på Xbox One- og PS4-konsollerne. Selvom mange fans har bedt Square Enix om også at tilføje pc-support, ser det ud til at de må vente lidt længere på at få fat i spillet.

Final Fantasy XV kunne til sidst komme til pc'er

Faktisk skulle Square Enix snart begynde at fokusere på at bringe Final Fantasy XV til pc'er hurtigere end senere. Hajime Tabata, spillets instruktør, bekræftede i et interview, at han og hans team overvejede en pc-version af spillet. Han tilføjede, at de ville fokusere mere på det, så snart konsolversionen af ​​spillet var ude.

Vi overvejer en pc-version. Men indtil vi har fået konsolversionerne færdige, tænker vi virkelig ikke mere på det. Det er virkelig vores højeste prioritet, og en ting, vi ikke vil bøje os for, er at få disse konsolversioner færdige til tiden.

Nu hvor Final Fantasy XV er tilgængelig på konsoller, kan Tabata og hans team begynde at arbejde på at bringe spillet til pc'er. Square Enix skulle afsløre flere oplysninger om disse planer i den nærmeste fremtid. Faktisk sagde Tabata også, at pc-versionen ikke vil være en simpel port, men en 'fuld vision' af FFXV.

I mellemtiden kan du lade udviklerne vide, at du virkelig vil have Final Fantasy XV på pc ved at opstemme spillet på denne Steam-tråd.

Mange potentielle købere er meget interesserede i Final Fantasy XV og ser frem til at få fat i dette spil: “Jeg er klar til at betale for at få dette spil, hvis de laver pc-version. Hvorfor bare konsolspillere kan nyde et perfekt spil som dette? PC-afspillere elsker det og vil spille det tilo. ”

Sådan automatiseres opgaver i Windows 10
Der er sandsynligvis en app eller et websted, som du bruger / besøger hver dag på din computer. Hvis du allerede har udviklet en sådan rutine, kan du ...
Sådan blokeres UWP-apps i Windows 10
Hvis du er forælder, deler en computer med dine børn eller en teamleder, der ønsker, at hans kolleger skal fokusere på deres arbejde, er der helt sikk...
Deaktiver automatiske genstart efter installation af opdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om opdateringer. Da Microsoft præsenterede ideen om "Windows 10 som en tjeneste", blev det klart, at brugerne ikke vil være i stand...