nyheder

Aktivér Cortana på Xbox One uden for Storbritannien eller USA

Aktivér Cortana på Xbox One uden for Storbritannien eller USA

Takket være Xbox One sommeropdatering bringer Microsoft endelig Cortana til Xbox One til Storbritannien og USA. Desværre er denne nye funktion områdelåst, men den er også tilgængelig, hvis du har angivet UK-engelsk eller US-engelsk som dit systemsprog.

Sommeropdateringen giver dig også mulighed for at vælge ethvert understøttet sprog på Xbox One, uanset hvor du er placeret. Med andre ord, hvis du bor i Storbritannien og flytter til Spanien, vil du være i stand til at holde det engelske sprog indstillet på din Xbox One. Så hvis du indstiller din konsol til det engelske sprog, kan du bruge Cortana, selvom du ikke bor i Storbritannien eller USA.

Sådan indstilles britisk eller amerikansk sprog på din Xbox One

Først skal du rulle til venstre fra Hjem for at åbne guiden, vælg Indstillinger-> Alle indstillinger og vælg Sprog og placering under fanen System. For systemsprog skal du vælge engelsk (enten USA eller Storbritannien) og for sprog skal du vælge "engelsk".

Derefter skal du genstarte Xbox One-konsollen. Du vil bemærke en ny Cortana-indstillingsknap, hvis du går til din konsols Indstillinger-> Systemmenu. Vælg det, og accepter Microsofts vilkår og betingelser for at aktivere Cortana.

Cortana kan bruges med enten Kinect eller et headset. Du vil være i stand til at finde nye spil, starte en fest, starte et spil, tænde din Xbox One (hvis du bruger Kinect) og meget mere ved bare at bruge stemmekommandoer. Husk, at Microsoft planlægger at introducere endnu flere funktioner til Cortana for at fortsætte med at omdanne det til en personlig digital assistent til alle dine spilbehov.

RELATEREDE HISTORIER, DER SKAL KONTROLLERES:

Windows 8.1-tablets med Intel Bay Trail 64-bit chips kommer i 1. kvartal 2014
Intel forbereder sig på 2014 med Intel Bay Trail-chips, som virksomheden forventes at afsløre i første kvartal det næste år. Men hvad der er interessa...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...
Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...