spil

DOOM-demo udvidet til Xbox One, gå dræb dæmonhorder nu!

DOOM-demo udvidet til Xbox One, gå dræb dæmonhorder nu!

Bethesda har gode nyheder for alle DOOM-fans derude: du kan stadig gå og prøve spillet, fordi demoens tilgængelighedsperiode nu er forlænget. Hvis du ikke har downloadet demoen endnu, skal du skynde dig at hente den på din XBox One nu.

I DOOM-demoen bliver du nødt til at kæmpe med tænder og klø gennem åbningsniveauet for denne førstepersons shooters singleplayer-kampagne. Du vil påtage dig rollen som en ensom DOOM Marine og bruge ekstremt destruktive kanoner kombineret med snigende bevægelse for at dræbe dæmonhorderne, der invaderer UAC-anlægget på Mars.

Brug dine imponerende våben og kreativitet til at dræbe dæmoner på originale og spektakulære måder. Hvis du vil forblive i live, skal du reagere hurtigere end dem. Der er ikke tid til at hvile: bliv i alarmberedskab, da de kommer til dig fra alle retninger.

DOOM er et meget populært spil fra 90'erne, der endelig ankom til Xbox One og PC i år efter en pinefuld tolv-årig ventetid. Spillet har fantastiske billeder, der kombineret med de allerede velkendte gameplay-elementer leverer en fantastisk DOOM-oplevelse, som får dig tilsluttet i timevis. Fans af det originale spil og nye spillere vil elske spillet lige meget.

Spillet fås i to tilstande: en brutal singleplayer-kampagne og en hurtig multiplayer. Konkurrer mod dine venner og vis dem, hvem den bedste jæger er. Du kan også oprette og spille dine egne niveauer med SnapMap og slukke din dæmon, der dræber tørst.

Standardudgaven af ​​DOOM har en pris på $ 60, mens samlerudgaven, hvis den tilbydes til $ 120. Tjek demoen her.

Microsoft til at tilføje Oracle's Java som en tjeneste på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskabet af Microsoft Corp-selskabet sammen med...
Microsoft udruller Windows 8.1 Enterprise Preview [Download]
For lidt over en måned siden udgav Microsoft den første opdatering til Windows 8, preview-versionen af ​​Windows 8.1. Nu har Microsoft meddelt det Win...
Windows 8 Pro rabatopgradering fra Windows XP, og få 15% i rabat [Forretningsbrugere]
Ligesom det gør så mange gange, tilbyder Microsoft rabatter især i de øjeblikke, hvor du skal springe fra et meget ældre operativsystem. I vores tilfæ...