vinduer

Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge nr. 2

Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge nr. 2

Det er den anden uge til Windows 8 Red Stripe-tilbud, hvilket betyder, at vi har yderligere tre Windows 8-nedsatte apps og spil. Denne gang diskonterer Microsoft Halo: Spartan Assault, FlightRadar24 og Hills of Glory 3D. Læs nedenfor for flere detaljer

I sidste uges Red Stripe-tilbud på Windows 8 blev følgende apps og spil diskonteret - Reckless Racing Ultimate, Einstein Brain Trainer HD og Joining Hands 2. Nu er tre nye varer blevet diskonteret i Windows Store med to spil og en top-app , som altid. Og uden videre, her er de:

Hills Of Glory 3D

Oprindelig pris: $ N / A. Udsalgspris: 1,99 $

Hills of Glory 3D sammen med Halo: Spartan Assault er et af de bedste Windows 8-spil, du kunne spille lige nu. Og denne aftale er den rigtige lejlighed til at få dette fantastiske spil downloadet til din Windows 8-tablet. Et fantastisk WW2-omvendt Windows 8-tårnforsvarsspil, der har fantastisk 3D-grafik, holder dig limet til skærmen!

Det er tid til at redde Europa og skabe historie. Vi lander i Italien, kæmper mange kampe for at nå Tyskland og afslutte denne krig. Vi har brug for dig for at opretholde vores mest kritiske positioner!

Halo: Spartansk angreb

Oprindelig pris: $ N / A. Udsalgspris: $ 3,49

Du tror måske, at dette spil spilles bedre med en mus og et tastatur, men når du først er vant til det med en Windows 8-tablet, kan du bare ikke lade det gå. 30 actionfyldte missioner venter på dig, da du skal bekæmpe pagten og xplore oprindelsen til Spartan Ops-programmet og Halo 4's spartansk Kommandør.

Halo: Spartan Assault bringer spændingen ved Halo-kamp til berøringsbaserede enheder for allerførste gang. Kæmp dig vej gennem 30 actionfyldte missioner mod pagten, mens du udforsker oprindelsen til Spartan Ops-programmet og Halo 4s spartanske kommandør, Sarah Palmer.

FlightRadar24

Oprindelig pris: $ N / A. Udsalgspris: 1,49 $

Sandsynligvis de bedste apps til at se lufttrafikradar og se flytrafik rundt om i verden i realtid på din Windows 8-tablet og computer. FlightRadar 24 har omkring 95% af det europæiske kontinent dækket såvel som Nordamerika og resten af ​​verden. Indtast bare din placering, og få et detaljeret flykort til din rådighed.

Gør din Windows 8-pc til en lufttrafikradar, og se flytrafik rundt om i verden i realtid. Find ud af hvorfor millioner allerede bruger FlightRadar24. FlightRadar24 er eller har været den største rejseapp i mere end 50 lande inklusive Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Japan og Australien. Vi er ofte med i medierne, og nylige medieomtaler inkluderer Bild (Tyskland), Le Monde (Frankrig) og CNN (USA).

Hvor mange Windows 8-eksemplarer har Microsoft solgt?
Enten vi hader eller elsker Windows 8, vi er stadig nysgerrige efter en ting - hvor mange enheder formåede Redmond at sælge? Hvor mange Windows 8-ekse...
Microsoft til at tilføje Oracle's Java som en tjeneste på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskabet af Microsoft Corp-selskabet sammen med...
Microsoft udruller Windows 8.1 Enterprise Preview [Download]
For lidt over en måned siden udgav Microsoft den første opdatering til Windows 8, preview-versionen af ​​Windows 8.1. Nu har Microsoft meddelt det Win...