nyheder

Bekræftet Google tilføjer en mørk tilstand til Windows 10 Chrome-browser

Bekræftet Google tilføjer en mørk tilstand til Windows 10 Chrome-browser

Edge er en browser, der indeholder et mørkt tema. Det forvandler Edge's brugergrænseflade til et mørkt alternativ. Flere og flere udgivere tilføjer lignende mørke tilstande til deres software. En Chrome-ingeniør har nu effektivt bekræftet, at Google planlægger at tilføje support i mørk tilstand til sin flagskibsbrowser til Windows 10.

Chrome-ingeniøren Mr. Kasting bekræftede på Reddit, at Google planlægger at tilføje en mørk tilstand til Chrome. I et Reddit-indlæg siger Mr. Kasting, ”For desktop er understøttelse af native mørk tilstand i gang; i mellemtiden foreslår vi generelt, at folk bruger et mørkt tema.

Det er ikke en officiel meddelelse, men Hr. Kasting har ikke desto mindre bekræftet, at understøttelse af mørk tilstand til Chrome er undervejs.

Canary, en eksperimentel version af Chrome, indeholder allerede et kommandoflag, der gør det muligt for brugere at aktivere et mørkt tema til browseren. Brugere kan aktivere det mørke tema ved at indtaste et kommando-flag 'styrke-mørk-tilstand' i tekstfeltet Mål i vinduet Kanariske egenskaber. Chrome stabil inkluderer dog ikke nogen form for mørk tilstandsflag.

Ikke desto mindre kan Chrome-brugere stadig tilføje en mørk tilstand til browseren med nye temaer. Morpheon Dark er et mørkt tema for browseren. Klik på Føj til Chrome knappen på temaets side for at tilføje Morpheon Dark til browseren.

Det gælder en mørk stil på Chromes faner, URL-værktøjslinjen og siden Ny fane som vist i øjebliksbillede direkte nedenfor.

For at udvide det mørke tema kan brugerne også føje Dark Reader til Google Chrome. Denne udvidelse tilføjer en mørk baggrund til websider, der er åbne i browseren. Tryk på Føj til Chrome på udvidelsens side for at installere Dark Reader.

Hvornår nøjagtigt Google opdaterer Chrome til at inkludere et mørkt tema, er det noget uklart. Mørk tilstand til macOS Chrome forventes at ankomme i begyndelsen af ​​2019. Det vil dog sandsynligvis tage lidt længere tid for Google at tilføje mørk tilstand til Windows Chrome.

RELATEREDE HISTORIER, DER SKAL KONTROLLERES:

Microsoft Store Digital Storage-tilbud til Cyber ​​Monday
Til denne Cyber ​​Monday har Microsoft forberedt en hel del tilbud i sin Microsoft Store. Her er de tilbud, som du kan drage fordel af på digital lagr...
Holiday Deal Køb en Windows 8.1 tablet eller pc, få $ 25 som gavekort
Black Friday og Cyber ​​Monday er afsluttet, men der er nogle flere søde tilbud, som Microsoft har forberedt på dig. Læs nedenfor for at se, hvad vi t...
Windows 8-apps og spil med rabat i denne uge # 6
Endnu en uge er her, og Microsoft offentliggør som altid de nedsatte Windows 8-apps og spil i Windows Store. I denne uge har vi fire interessante spil...