købe

Bedste mekaniske tastaturaftaler at få fat i nu [Guide til 2020]

Bedste mekaniske tastaturaftaler at få fat i nu [Guide til 2020]

Det er overraskende, hvordan folk vil vente i 365 dage bare for at opleve forskellen mellem at bruge fjederaktiverede og gummikuppelkontakter. Og hvorfor ikke? For en person, der er følsom over for deres tastatur, sætter et mekanisk tastatur bjælken højt op på næsten alle måder. Hvis det betyder at vente et år på at tjene penge på Black Friday-mekaniske tastaturaftaler, så er deres tålmodighed helt sikkert på det rigtige sted.

I år vokser 29. november nærmere. Detailhandlere registrerer deres overskud i sort (sådan blev navnet 'Black Friday'), og du kommer til at gå hjem med et overlegen tastatur. Alle vinder. Sikker på, der er scrambles og deal fights, men hvornår har det nogensinde været kendt for at stoppe et salg.

Alligevel er det naturligt at blive overvældet af intensiteten af ​​tilbudene. Et minut, du ved hvad du vil have, og det næste vil du købe alt. Dette kompromitterer din dømmekraft.

Når det er sagt, har vi samlet 6 af de bedste mekaniske tastaturaftaler, der er tilgængelige som Black Friday-tilbud, så du har let ved at vælge et tilbehør, der passer til din smag.

Bemærk: Tilbud kan ændres. Nogle gange er nogle af de tilbud, der er anført i vores guider, muligvis ikke længere tilgængelige, når du trykker på købsknappen. Så skynd dig og tag dem, mens de er varme.

Black Friday-mekaniske tastaturaftaler

1

Redragon K556 Devarajas

Redragon er en eksklusiv periferiudstyr, der hovedsageligt er bygget til at give en rigere oplevelse inden for spil. Udstyret med kraftigt metal har tastaturet en opfindsomhed, der gør det muligt for spillere at tage de hårdeste og hårdeste niveauer. Lavet til at slå, kan du sige.

Se nogle af dens hovedfunktioner nedenfor:

Tjek det nu på Amazon

2

Das Keyboard 4 Ultimate

Den glans, der er brugt i sine mindste detaljer, får en til at undre sig over det utrolige håndværk, der bruges til fremstilling af Das Keyboard. Det er et avanceret skriveværktøj og et af de bedste pc-tastaturer i år.

Se, hvorfor du overvejer dette stykke til dine mekaniske søgeordstilbud før Black Friday:

Tjek det nu på Amazon

3

Magicelec

Magicelec er et LED-baggrundsbelyst mekanisk tastatur med 9 belysningstilstande, der sørger for, at brugeren ikke lider under nattens begrænsninger.

Spiller eller ej, tastaturet har en tilfredsstillende 0,08-tommer nøglering, der muliggør bedre spil og hurtigere indtastning, selvom du ikke ved, hvordan du skriver.

Hovedtræk:

Tjek det nu på Amazon

4

CORSAIR STRAFE mekanisk gamingtastatur

Det har taget udviklerne 20 års fortsat innovation at konstruere det mekaniske tastatur STRAFE med præcision. Mens vi har haft en fair løb med dynamiske baggrundsbelyste tastaturer, giver Corsairs produkt sine konkurrenter et løb for deres belysningsmuligheder med sin effektive lysstyring.

De vigtigste funktioner inkluderer:

Tjek det på Amazon

5

Razer Huntsman Elite

En ny funktion, Razer Opto-Mechanical switch bruger optimal teknologi til at fremskynde Huntsman Elite. Det mekaniske tastatur er også installeret med et avanceret switchdesign og reagerer og nulstilles næsten øjeblikkeligt på det samme punkt. Dette er stort set et hurtigt præstationsværktøj.

Hovedtræk:

Tjek det nu på Amazon

6

Logitech G610 Orion

Logitech G610 Orion-tastatur er udelukkende til spillere. Dens udviklere har unikt konstrueret hvert stykke på tastaturet med deres mest kraftfulde teknologier.

Dens funktioner matcher dets omdømme:

Tjek det nu på Amazon

Konklusion

Andre ofte købte varer (såsom en mus) ledsager hver af ovennævnte tidlige Black-Friday mekaniske tastaturaftaler i en separat handel. Dette fungerer for det meste for købers bekvemmelighed.

Sammenfattende er Black Friday-salget en velsignelse for de fleste teknologientusiaster. Fra den bedste software og Alienware-tilbud til de hotteste pc-spiltilbud, du kan få næsten ethvert apparat eller software til næsten halvdelen af ​​prisen på denne længe ventede dag.

Besøg online-markedet nu og deltag i Amazons største tilbud.

Redaktørens bemærkning: Dette indlæg er blevet opdateret for at vise de mest nøjagtige tilbud og priser.

Denne specifikke aftale er en del af vores større udvalg af de bedste tastaturer, du kan finde. Du vil muligvis også tjekke vores dedikerede Black Friday-hub for tekniske tilbud.

Flere bedøvelse, du skal tjekke ud:

Windows Defenders begrænsede periodiske scanning slukkes ikke
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk, når et tredjeparts antivirusprogram er installeret. Takket være en ny Windows Defender-funktion ...
Sådan automatiseres opgaver i Windows 10
Der er sandsynligvis en app eller et websted, som du bruger / besøger hver dag på din computer. Hvis du allerede har udviklet en sådan rutine, kan du ...
Sådan blokeres UWP-apps i Windows 10
Hvis du er forælder, deler en computer med dine børn eller en teamleder, der ønsker, at hans kolleger skal fokusere på deres arbejde, er der helt sikk...