købe

Bedste Corsair tastaturer at købe [2020 Guide]

Bedste Corsair tastaturer at købe [2020 Guide]

Corsair har udgivet en bred vifte af tilbehør til Windows-desktops. Corsair-gamingtastaturer er blandt firmaets mere bemærkelsesværdige perifere enheder.

Enhver, der ønsker at oprette en Windows-spilrigg, bør tjekke nogle af Corsairs spiltastaturer. Dette er et par af de bedste Corsair-tastaturer.

Bemærk: Tilbud kan ændres. Husk, at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler at gå på sælgerens websted for at kontrollere prisen. Nogle af produkterne kan være udsolgt, når du har truffet din købsbeslutning. Så skynd dig og tryk på køb-knappen.

Tjek disse Corsair-tastaturaftaler

1

Corsair K95 Platinum

Corsair K95 er creme da la creme til gamingtastaturer. Dette er et superresponsivt tastatur med Cherry MX RGB mekaniske switche. Det indeholder masser af praktiske genvejsknapper til belysning, multimedie, spiltilstande og meget mere.

K95-brugere kan optage op til tre sæt makro og oprette profiler, der er gemt i tastaturets indbyggede lager. Derudover inkluderer K95 en prangende 19-zone lysbjælke og flerfarvede baggrundsbelyste taster, der giver den mere gnistre.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

2

Corsair K70 RGB Mk.2

K70 er et andet innovativt Corsair-tastatur, der har fået fantastiske anmeldelser. Dette er et tastatur med et raffineret aluminiumsdesign og mindre klikede MX Cherry mekaniske nøglekontakter. Hver mekanisk nøglekontakt har levende flerfarvet baggrundsbelysning.

K70-brugere har et valg mellem fem alternative Cherry-switche, hvilket er en stor bonus. Derudover kan brugerne konfigurere tastaturets belysning, genoprette taster, oprette spilprofiler og optage makroer med dets software.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

3

Corsair K68

Corsair K68 er mere et mellemklassigt mekanisk tastatur. Ikke desto mindre ser det stort set ud som K70 med et lignende design og layout og indeholder lydhøre Cherry MX-switche.

K68s iCue-software giver forskellige muligheder for makro- og belysningstastatur til sine brugere. Den mest bemærkelsesværdige ting ved dette tastatur er dog dens IP32-vandmodstandsklasse.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

4

Corsair K65 Lux

Corsair K65 er et mekanisk gamingtastatur med et kompakt og premium aluminiumdesign. Således er dette lidt mindre end dit typiske gamingtastatur, da det ikke indeholder et numerisk tastatur.

K65-brugere kan vælge mellem tre alternative Cherry MX-switche, indstille makroer og tilpasse baggrundsbelysningseffekterne med avanceret lysstyring. Tastaturets iCue-software indeholder også et stort udvalg af lyseffekter og farver, som brugerne kan vælge.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

5

Corsair K55

Corsair K55 er et budgetalternativ til K68. I modsætning til de ovennævnte Corsair-gamingtastaturer har K55 et membrandesign med blødere, mindre klikbare taster.

Den inkluderer en dedikeret programmerbar makro-nøglekolonne og en multimedienøglesektion. K55 har også dynamiske baggrundsbelysningseffekter, og brugerne kan vælge mellem 10 forudkonfigurerede belysningstilstande.

Fordele:

Ulemper:

Tjek pris

Afsluttende tanker om Corsair-tastaturer

Det er nogle af de mest bedømte Corsair-gamingtastaturer, der har fået glødende anmeldelser.

K95 og K70 er blandt de allerbedste gamingtastaturer. Corsair K55, K65 og K68 er dog også anstændige tastaturer, der er mere økonomiske alternativer til K95 og K70.

Denne specifikke aftale er en del af vores større udvalg af de bedste tastaturtilbud, du kan finde. Du vil muligvis også tjekke vores dedikerede Black Friday-hub for tekniske tilbud.

Microsoft udruller Windows 8.1 Enterprise Preview [Download]
For lidt over en måned siden udgav Microsoft den første opdatering til Windows 8, preview-versionen af ​​Windows 8.1. Nu har Microsoft meddelt det Win...
Windows 8 Pro rabatopgradering fra Windows XP, og få 15% i rabat [Forretningsbrugere]
Ligesom det gør så mange gange, tilbyder Microsoft rabatter især i de øjeblikke, hvor du skal springe fra et meget ældre operativsystem. I vores tilfæ...
Microsoft afslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker at gøre alt, hvad der kræves for at fremme den kommende Xbox One bedre. Til det har Redmond-firmaet meddelt, at det vil tillade uafhæ...