nyheder

Azure Security Center for IoT forhindrer og registrerer sikkerhedsbrud

Azure Security Center for IoT forhindrer og registrerer sikkerhedsbrud

Microsoft meddelte den generelle tilgængelighed af Azure Security Center til IoT, primært med fokus på organisationer og sikkerheden af ​​deres produkter.

Azure Security Center for IoT fokuserer på at forhindre sikkerhedsbrud

Fordi virksomheder fortsætter med at udvikle sig, skabe nye produkter og tilføje dem sammen med mere og mere udstyr, fører dette til meget flere bløde pletter, som kan udnyttes af angribere.

Her kommer Azure Security Center til Iot i spil. Dette produkt er specielt skræddersyet til at tilbyde sikkerhed og trusselsbeskyttelse på tværs af hele IoT-løsninger, der bruges af en organisation, som Microsofts embedsmænd anførte i en sikkerhedsblog:

Angribere målretter svage punkter; selv en svag enhedskonfiguration, skytjeneste eller admin-konto kan give en vej ind i din løsning. Din organisation skal overvåge for trusler og miskonfigurationer på tværs af alle dele af din IoT-løsning: enheder, cloud-tjenester, den understøttende infrastruktur og de adminkonti, der får adgang til dem.

Hovedformålet med Azure Security Center for IoT er at beskytte implementering af IoT fra ende til slut og finde problemer i en virksomheds konfiguration, før et angreb initieres.

Microsofts produkter tilbyder et mere sikkert og pålideligt miljø

Dette tilføjer et nyt lag af sikkerhed og komfort, hvilket lader organisationerne bekymre sig om at gå fremad og ikke holde deres produkter sikre:

Når organisationer vælger Microsoft for deres IoT-implementeringer, får de dog sikre enheder og tjenester som Azure Sphere og IoT Hub, end-to-end integration og overvågning fra enhed til sky og ekspertisen fra Microsoft og vores partnere at opbygge en sikker løsning, der opfylder deres nøjagtige brugssag.

Azure Security Center er den første IoT-sikkerhedstjeneste fra en gigantisk cloud-udbyder, der hjælper organisationer med at beskytte deres produkter fra start til slut og for at forhindre enhver mulig indtrængen, før det overhovedet sker.

Det ser ud til, at Microsoft nu er mere fokuseret på sikkerhed end nogensinde, og Azure Security Center til IoT er bare den seneste bekræftelse på det.

Hvor mange Windows 8-eksemplarer har Microsoft solgt?
Enten vi hader eller elsker Windows 8, vi er stadig nysgerrige efter en ting - hvor mange enheder formåede Redmond at sælge? Hvor mange Windows 8-ekse...
Microsoft til at tilføje Oracle's Java som en tjeneste på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskabet af Microsoft Corp-selskabet sammen med...
Microsoft udruller Windows 8.1 Enterprise Preview [Download]
For lidt over en måned siden udgav Microsoft den første opdatering til Windows 8, preview-versionen af ​​Windows 8.1. Nu har Microsoft meddelt det Win...