spil

5 bedste Discord-musikbots [Gratis og høj kvalitet]

5 bedste Discord-musikbots [Gratis og høj kvalitet]

Discord er en fantastisk platform med snesevis af forskellige funktioner, og en af ​​de mest populære er evnen til at spille musik.

Til dette skal du bruge en Discord-musikbot, og i dagens artikel skal vi vise dig de bedste musikbots til din Discord-server.

Hvad er den bedste musik bot til Discord?

1

Groovy

Den første Discord-musik bot, som vi vil vise dig, er Groovy. Denne bot er utrolig enkel at bruge, og du kan føje den til din server med blot et par klik.

Bot er enkel at bruge, og det kræver ingen yderligere opsætning. Det er også værd at nævne, at det er forsinket, så du kan nyde musik uden stammen.

Groovy tilbyder avancerede funktioner, og den har omkring 40 tilgængelige kommandoer, så sørg for at prøve det.

Groovy funktioner:

=> Få Groovy

2

Rythm

En anden stor Discord-musik bot, som vi skal nævne, er Rythm. Bot understøtter omkring 36 forskellige kommandoer, og den kan let afspille enhver sang med kommandoen play.

Hvis du vil, er der en indbygget søgekommando, der giver dig de 10 bedste søgeresultater fra YouTube, og du kan vælge manuelt, hvilken du vil spille.

Selvfølgelig kan du også indsætte webadresser og afspille dem direkte, hvis det er det, du foretrækker. Hvad angår yderligere funktioner, understøtter denne bot afspilningslister, tekster, og der er også en køfunktion.

Rythm funktioner:

=> Få Rythm

3

FredBoat

FredBoat er en gratis Discord-musik bot, der fungerer med populære tjenester som YouTube, SoundCloud, Bandcamp, Vimeo osv. Det kan endda arbejde med Spotify-afspilningslister i premium-versionen.

Bot understøtter ca. 20 forskellige kommandoer, så du nemt kan styre afspilningen. Med hensyn til afspilning kan du søge efter en bestemt sang og derefter vælge blandt de 5 bedste resultater eller afspille URL'en direkte.

FredBoat er enkel at bruge, og den har et sikkert tilladelsessystem, så du nemt kan begrænse adgangen til den på din server. Alt i alt er det en enkel og kraftfuld Discord-musik bot, så du skal prøve den.

FredBoat har:

=> Få FredBoat

4

Vexera

Vexera er en anden Discord-musik bot, og i modsætning til andre bots kan du styre afspilningen direkte fra webpanelet eller ved hjælp af kanalkommandoer.

Når vi taler om kommandoer, har Vexera mere end 60 kommandoer til rådighed i alt og omkring 16 musikkommandoer.

Udover musikafspilning kan denne bot bruges til moderering, så du nemt kan sparke eller slå lyd fra på servermedlemmer. Du kan også bruge denne bot til at oprette hilsner.

Visse avancerede funktioner såsom lydstyrkekontrol, Spotify-support og HTTP-streaming er tilgængelige, men kun i Premium-versionen.

Samlet set er Vexera en solid Discord-musikbot, men den har også en bred vifte af andre kommandoer, så det er en solid alt-i-en-løsning til din Discord-server.

Vexera funktioner:

=> Få Vexera

5

Oktav

Octave er en Discord-musikbot, og den fungerer med tjenester som YouTube, SoundCloud, Mixer, Bandcamp og Spotify. Bot understøtter spor, afspilningslister, søgninger og streams fuldt ud.

Når man taler om afspilning, kan du nemt styre afspilning og lydstyrke på bot med 21 tilgængelige musikkommandoer.

Bot understøtter konfiguration, og du kan indstille den til at tildele roller til bestemte brugere eller ignorere bestemte kommandoer. Hvis det er nødvendigt, kan du endda indstille boten til at ignorere bestemte brugere.

Octave er en fantastisk Discord-musik bot, og vi opfordrer dig til at prøve det, hvis du ikke har gjort det.

Octave funktioner:

=> Hent Octave

Sådan tilføjes en musik bot til Discord?

  1. Besøg siden for den bot, du vil tilføje.
  2. Klik på Føj til Discord knap.
  3. I Føj bot til Vælg din server og klik på Blive ved knap.

Efter at have gjort det, tilføjes bot til din Discord og klar til brug.

Der er mange gode Discord-musikbots, som du kan bruge, og vi håber, at vores guide har hjulpet dig med at finde den perfekte bot til din Discord-server.

KB3179574 til Windows 8.1 forårsager langsomme opstartsproblemer
Microsoft har for nylig skubbet udrulningen af ​​opdateringen i august til Windows 8.1, hvilket bringer en overflod af systemforbedringer til OS. KB31...
Fix Ingen Wi-Fi, mobildataforbindelse i Windows 10 Mobile Anniversary Update
Windows 10 Mobile Anniversary Update er her, men den er ikke fejlfri. Når brugerne tester det nye operativsystem, støder de på forskellige problemer, ...
Advarsel Falsk Adobe Flash Update installerer malware på din Windows-computer
Hvis du modtager en uventet besked, der beder dig om at opdatere din Adobe Flash Player, skal du tænke dig om, før du trykker på opdateringsknappen. D...